Punto 1 Buczenie z lewej storny przod

16 Wrz 2009, 16:20

Witam mam taki problem wyje mi cos prawdopodobnie z lewej strony myslałem ze to wyje lozyska ale wymienilem je na nowe i problem pozostal , co prawda podczas wkladania to jeden pierscien z srodka lozyska mi wypad ale wlozylem go spowrotem na swoje miejsce tak ja bylo mysle ze to nie uszkodzilo mi lozska,Wiec jesli to nie lozysko to co to moze byc ???jak to sprawdzic wyje tak przy 60/70 z predkoscia wzrasta wycie .. moze to byc skrzynia?? czy nie szczelny uklada wydechowy??
turboplus
Początkujący

Miejscowość: przbyszow
  • 16 Wrz 2009, 17:28

Czasami tez slychac opony, a moze te lozysko co wymieniles bylo dobre a z drugiej strony jest uszkodzone, podnies auto i sprawdz te lozysko.
    W Krwi benzyna, zamiast Serca turbina
    dawidbn
    Zaawansowany

Miejscowość: Koszalin

16 Wrz 2009, 18:30

Ale to tylko Z jednej strony slychac. Lewa opone przezucilem na prawa, a prawa na lewo i tak jak byl tak jest , z prawej storny nie ma luzow a ni nic nie szumi , z reszta z lewej tez nie bylo ale mimo to wymienilem .. Co prawda tylu nie sprawdzalem , ale to buczenie slychac z przodu ,watpie zeby z tyl tak to przenosilo na przod...
    turboplus
    Początkujący

Miejscowość: przbyszow
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
      Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
      Adaptacyjne reflektory LED
      Dzięki zastosowaniu diod LED, reflektory mogą być o wiele mniejsze i mieć praktycznie dowolny kształt. Ze względu na niski pobór mocy, niższe jest również zużycie paliwa. W zależności od zastosowanych rozwiązań, ...