Witam wszystkich. Posiadam Fiata Punto z 1997 r , srebne , 3 drzwiowe. Problem polega na tym że na klapie od bagażnika , dachu oraz bokach są dziwne plamy , białawe jak by wypalone , samochód kupiłem od kuzyna , on stwierdził że plamy zostały po deszczu czy stało pod drzewem i "kapało na niego" i domyć tego nie potrafił . Używałem tempa , cifu , proszku, nafty , benzyny .. i lipa . Zawsze jak czysciłem wydawało się że plamy znikają a tu nagle znowu się pojawiała po wysuszeniu karoseri . Plamy są wręcz irytujące bo wygląda jak by auto nie było umyte czy coś .. zdjęcia : [link wygasł] [link wygasł]
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Skaner laserowy - identyfikacja obiektów przed samochodem Skaner laserowy pokazany przez Audi po raz pierwszy w modelu A8 (D5), to nowość w świecie motoryzacji. Wraz z radarem dalekiego zasięgu i przednią kamerą, tworzy on trójkę czujników, które wzajemnie się ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.