Mnie jako klienta to nie interesuje przyczyna tylko skutek dla mojego auta. Myślę, że wszyscy tak podchodzą. Wiadomo, wpadka, przyznali się, ok, ale niesmak zostaje....
W zasadzie jak nie znają przyczyny to nie wiadomo czy uda im się wyeliminować problem. A wymiana samego wkładu najprawdopodobniej nic nie da. Tak więc najlepiej wymienić cały filtr. Jak zakładałem gaz do siebie to montazysta proponował mi też Alexa ale dobrze ze wtedy wybrałem Twistera. bo teraz byłby dodatkowy problem.
Jak bezpiecznie dojechać na stok i z niego wrócić samochodem? Samochodem na narty - sezon narciarski trwa w najlepsze, a na stok wiele osób podróżuje własnym samochodem. Jak zapakować sprzęt i bezpiecznie dotrzeć na miejsce w zimowych warunkach? Kilka porad przygotowali ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.