Witam Wszystkich, planuję zagazować mojego Fiata Punto EVO z 2010r. Silnik 1.4 km. Pytanie czy to dobry pomysł? i co w ogóle najlepiej wsadzić, co nie będzie się psuć, żywotnego? Z góry dzięki za każdą radę..
Wiesz, dobry, jeśli zastosowane podzespoły będą z odpowiednim naddatkiem do mocy. To pierwsza najważniejsza zasada. Druga taka, że ma to ktoś kto się zna zamontować. Żeby nie było historii typu jeden wężyk krótszy od drugiego etc.
Na pytanie czy to dobry pomysł musisz odpowiedzieć sobie sam ponieważ, sam dokładnie wiesz ile jeżdzisz miesiecznie/rocznie i czy Ci się to opłaci. Samochód jak najbardziej do zagazowania o ile to ktoś zrobi z głową i nie będziesz się szczypał z kasą na podzespoły, bo jakość nie idzie nigdy w parzę z ceną. jak chcesz możemy pomóc wybrać warsztat - napisz skąd jesteś dokładnie.
dokładnie - znajdź ogarnięta gazownika a on Ci coś dobrego poleci. Jeśli sie wachasz jeszcze nad instalacją to oblicz sobie ile zaoszczędzisz - i to jest chyba najlepszy argument.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
[F] A8 D3 4,2 / 745i e65 / XJ 4,2 X350 / LS 430 mk3 Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu F - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A8 D3 4,2 - 335KM - BMW ...
Witam, Wszystkich.. Praca, praca, praca, stąd brak czasu. Jestem z okolicy Torunia i tam pewnie będę gazował gdzieś auto, tylko dobre pytanie u kogo? Co do przebiegu to rocznie przewiduję, że będę robił około 25tys km. Trochę opinii czytałem i nastawiłem się na lpg więc gazowanie będzie:D
Jeżeli chodzi o sam pomysł zagazowania to nie wydaje się dla mnie głupi, nie tak dawno zagazowałem sobie audi 1.8t, gaz mam firmy brc i jestem bardzo zadowolony z decyzji. Jeżeli robisz tyle km rocznie to instalacja się szybko zwróci. Możesz sobie zajrzeć do mojego tematu i zobaczyć jak to u mnie wygląda.
Bonzo12 byłem na Twoim temacie i chyba źle to nie wygląda. Piotrek123, Forumowicz trochę właśnie czytałem o tych instalacjach trochę. Są różne opinie.. Też natchnąłem się na Zavoli, miał ktoś doczynienia?
Bezpośrednio nie miałem do czynienia. bardziej kojarzę ich z reduktorów czy wielozaworów. Słuchaj - jak ktoś trafi na dupę nie montażystę, to niezależnie od systemu będzie miał mieszane uczucia - tak się rodzą różne/mieszane opinie. Także ważne, żeby facet, któremu oddasz auto, wiedział co robił. Wtedy czy bardziej popularne zenity pro czy mniej popularne zavoli - będą ok.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.