sprowadziłam z niemiec punto II jtd. rozładował sie akumulator i juz nie moge go odpalić. mam tylko jeden kluczyk niebieski z jakąś kartko z kodem. po przekreceniu kluczyka zapala się napis CODE i po chwili gaśnie. Kręcić dobrze kręci paliwo też podaje ale odpalić nie chce, prosze o pomoc i wyjaśnienie jak dla "baby" (bo nią jestem i nie zawsze wszystko rozumiem)
Wg to mogą być dwa tego powody:
1.Wymieniałaś ten rozładowany akumulator?
2.Jeżeli ci sie pojawia napis Code i gaśnie to może w tym tym kluczyku jest imbobileizer i nie czyta tego kodu.
Najlepszym sposobem dla Ciebie byłaby wizyta w serwisie
It's nice to be important but is more important to be nice
akumulator naładowany i rzekomo dobry a w serwisie mówią ze jesli napis code gaśnie to imobilaizer powinien być ok. aha mruga kontrolka swiec. moze nbyć jakiś jeszcze powód>?? na rozciąg też nie pali
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Zima nadchodzi !! Zapalanie krok po kroku Jeśli auto jest mocno zaśnieżone, dobrze jest w pierwszym rzędzie oczyścić tablicę rejestracyjną. A już bardziej na serio - okolice drzwi (lub całe auto, o ile jesteśmy pewni, że zapali) po to, by ...
moze to być wina komputera.. a wina świec żarowych to napewno nie jest bo jak zdrowy silnik to na luzie powienien zapalić.. w tym samochodzie jest common rail? jeśli tak to może coś z pompowtryskam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.