Punto II instalacja gazowa-zwalnia

20 Sty 2007, 23:16

Dzisiaj odebrałem samochod z serwisu Fiata, wyregulowano w nim zawory i zalecono wyczyszczenie wtryskiwaczy. Błedy wsakazne przez centralke wskazuja, ze twryskiwacze 1-4 i przekaznik pomy plaiwa sa "przerywane". Na razie zalecono jezdzic na benzynie i dolac preparat do czyszczenia wtryskiwaczy. Nie zdazyłem nawet dojechac do domu (5 km :( ), po zatrzymaniu sie na stacji benzynowej ruszyl normalnie, ale potem zaczal zwalniac, przez skrzyzowanie ledwo przejechalem z predkoscia 5 km/h mimo ze dodawalem gazu. Problem powtarzal sie na nastepnych swiatlach. Raz jedzie dobrze , raz zwalnia. Lepiej jedzie przy nierozgrzanym silniku. Co to moze byc?
2XM
Nowicjusz

• 21 Sty 2007, 00:21

RADA: jechać do nich z powrotem (lub auto na lawete) i niech to naprawiają biegusiem-w końcu oni za to biorą kase.Śmieszną rzeczą jest wypuszczenie klijęta z niesprawnym autem z serwisu-o czym to świadczy :!: :!: :!:

pozdro 8)
    Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
    grzestv
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
    Auto: nie mam

21 Sty 2007, 00:24

Niestety bedzie trzeba.Dzieki za odpowiedz :) Pozdrawiam
    2XM
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Avensis Emotion i Hilux Adventure - specjalne edycje
      Specjalne edycje popularnych modeli Toyoty wzbogacą ofertę koncernu Toyota Motor Poland. Już od połowy września br. będą dostępne modele Avensis Emotion, oraz model Hilux Adventure. W obu przypadkach popularne modele koncernu ...