Pytanie na temat pożyczki

03 Lip 2010, 06:40

Na początku zaznaczam, że nie wiem czy w dobrym dziale ten temat zamieściłem :)

Mam takie pytanie... Otóż mam od razu do wyłożenia 4 tys. złotych. Jednak samochód chcę za 9 tysięcy maksymalnie.

I teraz zastanawiam się czy istnieją takie pożyczki (wcale albo mało oprocentowane) na np. 3 raty po 3 tysiące.
Czyli że z pożyczki zapłaciłbym za samochód. A z 4 tysięcy dał pierwszą ratę, natomiast 2 następne jakoś bym spłacił szybko (kredycik w pracy... ale za 2 miesiące oprocentowany na 1%).

Wiem, że niby mogę czekać te 2 miesiące i kupować, ale ja bym chciał mieć do miesiąca czasu autko, żeby jeszcze na wakacje mi starczył :)
Goyaka
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów

03 Lip 2010, 08:23

nie wiem czy są takie banki które dają mniej niż 5% :D , chyba że jesteś rylem , i bierzesz pożyczke z kopalni. Przerobie pierwszy rok i moge brać nawet 100.000 tys zł kopalnianej i uciekam z kraju haha ;D
wiechuuu
Początkujący

Miejscowość: Rybnik
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault na salonie Rétromobile
    Renault na salonie Rétromobile, obowiązkowym wydarzeniu dla wielbicieli zabytkowych samochodów, odbywającym się w dniach 5-9 lutego 2020 roku na terenach wystawienniczych przy Porte de Versailles (hale 1, 2 ...
    Jak dzięki oponom zmniejszyć hałas w samochodzie?
    Hałas w przypadku ogumienia spowodowany jest przez tarcie oraz częstotliwość drgania opony i powietrza w niej. Zewnętrzny hałas toczenia jest parametrem szczególnym, ponieważ decybel (dB) jest jednostką logarytmiczną ...