Napisz jeszcze do tego gościa podaj mu radio i jaki masz samochód. Upewnisz się na 100% że będzie pasowało. Ja podałem Ci przykład który powinien pasować, zawsze jednak lepiej upewnić się u sprzedawcy.
Toyota RV-2 - sportowy kamper Wielkie sportowo-turystyczne coupe, które jednocześnie może pełnić rolę praktycznego domu na kółkach? Wszystko to brzmi bardzo nierealistycznie, ale ten samochód istniał naprawdę! Oto Toyota RV-2! Sportowy ...
Już prawie wszystko złożone w całość. Czekam tylko na zaślepkę na radio i będzie git :> Nie wierzyłem, że tak łatwo wszystko pójdzie. Kabelki przeprowadzić to dosłownie kilka minut roboty. Muszę tylko ustawić boxa i wzmacniacz żeby nie latało to po bagażniku. Bez problemu mogę przykręcić wzmaka na śruby do głośnika?
Masz muzykę na pendrive podzieloną na foldery? Czy wszystko luzem wrzucone? Może być tak że nie czyta niektórych folderów lub ich nie widzi z racji jakieś dziwnej nazwy itp. Inną przyczyną może być ograniczenie listy z jednego folderu do max. 100. Trzeba pokombinować
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.