REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Myślę, że tak to co zaproponowałem jest bardziej konfigurowalnesavater napisał(a):Ale czy jest sens tyle pakować w radio? Odczuję różnicę w porównaniu do tego radia ALPINE CDE-130RM (mogę mieć za 280) lub inna alpine za 320-340zł?
To spoko, powinno ładnie grać.savater napisał(a):Aktualnie mam oryginalne nagłośnienie harman kardon
Nie musisz bo pilot jest bezprzewodowy ale z tego co wiem tego który montuje się na kierownicę nie ma w zestawie CLARION RCB 147. Koszt około 120zł.savater napisał(a):A czy do tego radia co podałeś muszę dokupić jakiś kabel żeby wszystko działało z kierownicy?
To nie problem można kupić między 10zł, a 20zł [link do oferty na Allegro wygasł]savater napisał(a):No i ta nieszczęsna zaślepka do e46 żeby nie było dziury...
savater napisał(a):Wolę mieć sterowanie z kierownicy niż z pilota. O wiele wygodniejsze dla mnie.
savater napisał(a):To są radia z tym sterowaniem z kierownicy czy muszę to kupować ;/
savater napisał(a):Mógłbyś mi znaleźć dokładnie jaką przejściówkę mam kupić do alpine cde 182r?