Witam, chce kupić takie radio, i co na jego temat sądzicie. Z góry mówię że jeżdżę około 150km dziennie więc nie jest mi aż tak niezbędne. Dlaczego takie radio a mianowicie jest tanie, dodatkowo jakaś mała antenka w zestawie a wszystko za 200 zł. Co sądzicie na temat tego tworu elektroniki i może znacie jakiś inny zestaw na alegro do okolo 200 zł. Raczkuje dopiero w cb i na spróbe chciałem jakieś tanie kupić.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy
obyś się tylko przez tą taniość nie zraził do CB o ile radio jak radio jak chcesz kupić tanie to ok choć za ceną idzie jakość (tanie dobre to np: Uniden 520, choć nei ma w Polsce homologacji) to zainwestuj trochę kasy w dobrą antenę, to na prawdę dużo daje, i o ile to możliwe montowaną na stałe a nie magnes
Ja mam Alana 109 i nie narzekam. Ogólnie polecano mi jak najniższe modele Alana, bo podobno im starsze, tym lepsze były. Nie wiem, czy to pewna informacja, bo odkąd kupiłem 109 to go mam, eksploatuję i jestem bardzo zadowolony.
EQALISER napisał(a):Ogólnie polecano mi jak najniższe modele Alana, bo podobno im starsze, tym lepsze były.
Tak to prawda stare Alany były bardzo dobrymi radiami, np. stary Alan 48+ polecany przez wszystkich ale do co nowego to już każdy mówi, że szumofon itd. Stare radia były robione w tradycyjnej metodzie przewlekanej a nowe to już wszystko na SMD.
No widzisz, zatem to potwierdzona informacja. Mimo tego, nie uważam, żeby posiadany przeze mnie model był szumofonem. Nie zwrócono mi jak dotąd uwagi, że zaśmiecam eter.
Summer Cars Party 2013 za nami! / relacja W tym roku w drugi weekend września odbyła się VII ecycja największej motoryzacyjnej imprezy Summer Cars Party. Tym razem pierwszy raz w historii SCP mieliśmy dwa dni na odwiedzanie imprezy na lotnisku "Muchowiec" w Katowicach. ...
Akcja znicz 2017 i systemy bezpieczeństwa na drogach Na przełomie października i listopada, z powodu uroczystości Wszystkich Świętych, tradycyjnie już zwiększy się ilość samochodów na naszych drogach. Niestety, pomimo systematycznej poprawy bezpieczeństwa, Polska nadal ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.