Witam, mam zamiar kupic focusa, jednak nie wiem jak jest z radiem u niego. Sprzedawca pisze, "Wyposażenie: ... Radio+CD ..." jednak ja tam nigdzie wejścia na płyty CD nie widzę. Radio wygląda tak:
Jeśli nie ma tam napędu na CD, to znajdę gdzieś chociaż wejście USB ?
Kubuch napisał(a):USB w tym radiu... Dobry dowcip. Możliwe, że ma zmieniarkę ale wątpię. To jest zwykły kaseciak a w ogłoszeniu jest pewnie błąd.
W każdym Focusie na allegro w którym na zdjęciu jest takie radio jak na zdjęciu, jest napisane : Radio+CD, więc nie rozumiem po co wszyscy dają taki opis w swojej aukcji
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Niespodziewany pieszy na drodze Piesi, rowerzyści i motocykliści są ofiarami ponad połowy śmiertelnych wypadków drogowych w Polsce. Z tych grup piesi stanowią aż 35% zabitych, co jest bardzo niepokojące w kontekście średniej w krajach Unii Europejskiej, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.