Witam. Tak jak w temacie chcę kupić radio do samochodu z USB nie znam się na tym więc zwracam się o pomoc na forum. Na allegro znalazłem takie radio jest ono coś warte [link do oferty na Allegro wygasł]? Radio może być używane albo nowe.
Ten pioneer jest dobrym radiem i ma dobry dźwięk jak za tą cenę, ja też polecam firmę peiying, sam mam radio tej firmy (model PY-8118) i działa pięknie. W innym temacie na forum już było podobne pytanie. Poszukaj
Radio z polo ?to jest jakaś pomyłka.... od dawana a nawet bardzo dawna w polo są same słabe rzeczy elektroniczne i tylko tandeta. Bierz tego pioneera co linkałeś w pierwszym poście i będzie dobrze Na pewno będzie 1000000 lepszy od manty ;P
MOTO Session 2013 / relacja Moto Session 2013 to wielkie lubelskie święto motoryzacji, na którym zaprezentowały się aż 22 marki. Najnowsze modele wielu marek samochodów kusiły wielbicieli nowinek motoryzacyjnych. Dzięki motocyklom i samochodom ...
[D] BMW 320i e46 / Lexus IS 200 / Mercedes C200 W203 Podstawowe kryteria zestawienia: - samochody z segmentu D - nadwozie sedan - napęd na tylne koła - silniki benzynowe do 2l o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - rok produkcji modeli ok. 2000r. Wytypowane modele ...
Manta może i jest dobra, ale nie dla mnie... zawiodła mnie zbyt wiele razy w różnych kategoriach i nie brałbym tego sprzętu... jestem użytkownikiem peiyinga i sprzęt jest świetny jak za tą cenę.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.