REKLAMA
witam wszystkich !
pomóżcie mi prosze i wypowiedzcie sie jakie warto kupic radio o nie standardowych wymiarach.
czyli o glebokosci montażu w granicach dolna/gorna 100/120mm pozostale wymiary bez zmian
szukalem wiadomosci na ten temat i jedynie co sie dowiedzialem to to ze radia firmowe nie sa produkowane w takich wymiarach.i pozostaje mi kupic tylko jakis "hit-shit"
taki jak Naviheven,Canva,Dalco,Manta czy Peiying
chcial bym wybrac dobry sprzet ale niestety nie wiem jaki.w opiniach radyjek jest tyle samo przeciw ile za tylko ze nie wiem kto je pisze,czy prawdziwi użytkownicy czy przedstawiciele handlowi tych sprzętów
jak wiadomo niby do motocykla nie powinno sie wsadzac nic dobrego ze wzgladu na warunki atmosferyczne i możliwości kradzieży, ale ja wole posłuchać czasami muzyki i chcial bym zeby to nie bylo belkotanie z szumami na przemian lecz przyjemna nuta polaczona ze spokojna jazda i pięknymi widokami
jesli macie jakies dobre rady i pomysły co do sprzetu to bardzo prosze wypowiedzcie sie i pomóżcie mi cos wybrać
dodam ze motocykl posiadam goldwinga 1200 z 85.glosniki 2 x100mm sony i 2x120mm pionier bez wzmacniacza.
a kasy nie wydam wiecej niz 300pln na radio