Radio do ok. 350 zł

28 Kwi 2009, 13:03

Cześć, polecicie jakieś dobre radio w tej cenie. Przeglądając oferty, wizualnie podoba mi się taki: [link do oferty na Allegro wygasł]
oraz [link do oferty na Allegro wygasł] Nie wiem jak jest tutaj ze stosunkiem ceny do jakości, ale Pioneer ogólnie jako firma wydaje mi się droższy. Moje wymagania, to odtwarzanie CD/Mp3, przydałoby się USB (a najlepiej wejście na karty np. SD), zdejmowany panel, no i przede wszystkim dobre brzmienie.

Pomożecie?
Iwan
Iwan
Początkujący

Miejscowość: Gdynia

01 Maj 2009, 08:00

Pioneer gwarantuje dobrą jakość dźwięku , a jeśli chodzi o model to proponuję Pioneer DEH-2100UB
desk
Nowicjusz

Miejscowość: inter

20 Maj 2009, 12:33

Zdecydowanie Pioneer !!!! Sony dobre jest do domu :) jak dla mnie zbyt delikatny sprzęt
cogito ergo sum
BRYQ
Nowicjusz

Miejscowość: Nowa Sól
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Przelicznik jednostek ciśnienia - psi ile to bar?
    Psi to jednostka używana do pomiaru ciśnienia, zwłaszcza w kontekście nauk fizycznych i inżynieryjnych. Jest to skrót od pascal (Pa), który jest miarą jednostkową dla układu SI (Międzynarodowego Systemu Jednostek) ...