Radio do opla v - cdr 500 Pomocy!

24 Mar 2009, 15:20

[link do oferty na Allegro wygasł]

Mój najlepszy kumpel chciałby zakupić sobie własnie to radio z racji, że z tego co się dowiedział, bez większych komplikacji będzie mógł je zamontować do swojej bryki +ma motym z obługą przy kierownicy.
Z racji, że ja też się na tym nie znam, a kumpel zgłosił się do mnie z powodu, że mam konto na allegro i jestem dość obrotnym typem zakładam temat tutaj w skarbnicy wiedzy - Forum samochodowym! ;o
Wyżej macie link do allegro z całą masą aukcji z tym radiem - na co zwrócić uwagę, co najlepiej wybrać?

Ewentualnie jakaś alternatywa radio do opla v do 400zł mile widziana, ważne żeby było sprawne, odtwarzało wszystkie CD i miało motyw do kierownicy :P

Z góry bardzo dziękuję.
ProTTest
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jazda na zderzaku - przejaw agresji i braku wyobraźni
    W projekcie nowelizacji ustawy Prawo o ruchu drogowym znalazł się zakaz "jazdy na zderzaku" na autostradach i drogach ekspresowych. Trenerzy Szkoły Bezpiecznej Jazdy Renault tłumaczą, jakie niebezpieczeństwa wiążą się z agresywnymi ...