Radio+głosniki

02 Sie 2009, 07:29

Witam. Poszukuję dobrego radia firmy Pioneer, JVC, Blaupunkt lub Alpine oraz głośników do niego. Na wszystko mogę wydać około 500-550zl.
Czy opłaca się montować głośniki na tylnej półce czy lepiej tylko z przodu? Posiadam Seata Cordobe rok 1996.
Pozdrawiam
Vorthun
Nowicjusz

Miejscowość: z google

02 Sie 2009, 18:04

nie powinno sie wkładać glosnikow w tylna polke .. polecam dobry system na przód i później ewentualnie suba w bagażnik.. co do glasnikow to polecam HELIX DB 62.1
a co do radia to ma byc nowe czy uzywka ....
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

02 Sie 2009, 18:48

ja mam takie radio JVS i fajnie gra polecam :wink:
:wink: :wink:

http://www.ceneo.pl/1066173#pid=4171
WOJCIECH
Początkujący

Miejscowość: Kutno

02 Sie 2009, 20:56

gigit napisał(a):nie powinno sie wkładać glosnikow w tylna polke .. polecam dobry system na przód i później ewentualnie suba w bagażnik.. co do glasnikow to polecam HELIX DB 62.1
a co do radia to ma byc nowe czy uzywka ....

Radio nowe, zastanawiam sie nad Alpine CDE 9874 lub Pioneer DEH-2100UB, które lepsze? A może jeszcze jakieś inne?
Vorthun
Nowicjusz

Miejscowość: z google

03 Sie 2009, 12:41

trudno powiedzieć ... bo raz w tej klasie to szalu nie będzie ... pinek ma to na + ze ma usb i niby większą moc na wyjsciu ...ale nie znam tego modelu wiec sie nie wypowiadam co do alpine to seria CDA naprawde gra ....
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Mitsubishi Colt LPG - instalacja gazowa firmy STAG
    W odpowiedzi na rosnące ceny paliw i duże zainteresowanie klientów w salonach Mitsubishi pojawił się model Colt LPG z wysokiej jakości instalacją gazową firmy STAG. Jednocześnie w ofercie jest już dostępny Colt 2012 ...