Radio JVC, modeL kd-R35 - samo się wyłącza

06 Sie 2010, 10:18

Witam,

mam problem z nowym radiem marki jvc, modeL kd-R35. Radio gra dobrze, ale po pewnym czasie jak jest włączone samo się wyłącza. Nie da sie go uruchomić od nowa tylko trzeba czekać, aż samo się włączy. Po włączeniu resetuja się ustawienia, na fabryczne.
Ostatnio edytowany przez czajanik, 08 Sie 2010, 12:43, edytowano w sumie 1 raz
czajanik
Nowicjusz

Miejscowość: CIESZYN

06 Sie 2010, 11:16

Skoro nowe to pewnie masz gwarancje , nie kombinuj tylko to zgłoś . Albo naprawią albo wymienią . :roll:
Kaczko
Początkujący

Miejscowość: M-cz
Auto: Volvo V40

06 Sie 2010, 11:23

No tak, ale jeśli problem jest w głosnikach albo w źle włożonej kostce? Zastanawiam się czy to nie przez głośniki, ponieważ wymieniłem głośniczki z drzwi na SONY XS-F1736SE i dopiero wtedy pojawił sie problem, ale też nie odrazu. Dlatego pytam. Może poprostu trzeba dokupić wzmacniacz.
czajanik
Nowicjusz

06 Sie 2010, 13:21

Pospawdzaj ta instalacje co robiles dokladnie
Odkodowanie radii samoch [email widoczny po zalogowaniu] tel 509674475 GG 6005324
elektron1234
Aktywny

Miejscowość: Rzeszow

06 Sie 2010, 13:32

tylko że ja podpiąłem nowe radio i głośniki pod stare okablowanie, co jest zapewne błędem. ale popatrze na nią co i jak.

[ Dodano: 6 Sierpień 2010, 17:15 ]
elektron1234 napisał(a):Pospawdzaj ta instalacje co robiles dokladnie

miałes racje ;) niedaleko kostki na starym kablu bylo przerwanie i to na +. jeszcze sprytnie ukryte. ale niezawsze stykalo i niekiedy przy drganiach nie dawało prądu.
czajanik
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Mitsubishi Lancer najbardziej niezawodnym modelem
    Mitsubishi Lancer zostało uznane przez specjalistów z firmy Warranty Direct za najbardziej niezawodny model ostatnich 15 lat. Obchodząca 15 urodziny firma poddała analizie ponad 200 tyś. aktualnych i wygasłych polis ...