Radio Opel Astra F

25 Gru 2011, 17:06

Witam mam problem z podłączeniem radia w mojej astrze otuż po odłączeniu starego radia ukazały mi się liczne kable o różnych kolorach i teraz niewiem jaki kabel jest od czego i jak podłączyć nowe radyjko tak aby grało poprawinie z góry dziękuje za odpowiedzi

Pozdrawiam Dominik
domionik
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 12 2011
Auto: Opel Astra F,Mitsubishi Pajero

26 Gru 2011, 11:22

A nie jest tam przypadkiem kostka ISO ??
Bo chyba nie luzem masz te kable .. I jakie radio masz zamiar podłączyć ??
Jak chcesz uzyskać pomoc pisząc - liczne kable o różnych kolorach ?? Jasnowidzami nie jesteśmy ..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

26 Gru 2011, 11:45

Próbuje podłączyć te radio : [link do oferty na Allegro wygasł] i w radiu jest z tyłu wejście na dwie kostki a ja w aucie mam podłączone trzy i nie wiem jak to podłączyć jak będę miał trochę więcej czasu to zrobię zdjęcia i wrzucę
domionik
Nowicjusz

26 Gru 2011, 12:40

Radio jest tylko ,,markowe'' z przypadku .. Ale co ważne ma ISO !! W aucie masz tez ISO - podłącz te kostki i powinno być dobrze .. Będą pasować tylko jedne do siebie..
Na googlach znajdź sobie schemat połączeń kostek ISO i sprawdź czy masz wszystko dobrze ..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

26 Gru 2011, 22:58

Wielkie dzięki za odpowiedź udało mi się podłączyc radio i działa idealnie Pozdrawiam :D
domionik
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept serii 1 tii 2007
    Studium stylistyczne skupione wyłącznie na wyścigach motorowych. Samochód zbudowany w oparciu o BMW serii 1 Coupé wpisuje się w tradycję tworzenia kompaktowych, lekkich i sportowych aut coupé produkcji ...