Radio Peugeot 307 SW

06 Mar 2017, 22:09

Witam.
Przepraszam jeżeli zły dział.
Na wstępie podkreślam, że na samochodach znam się kiepsko.
Posiadam samochód marki Peugeot 307 SW Kombi 2003r. (Diesel Jeżeli w tym wypadku ma to jakieś znaczenie.) Otóż chciałem podłączyć do fabrycznego radia kabelek AUX żeby nie męczyć się z płytami CD jak się okazało z tyłu nie ma podejścia.. za to odkryłem że na radiu mam przycisk od zmieniarki płyt CD.. Model radia to prawdopodobnie VDO RD3-00 Car Radio jutro sprawdzę dokładnie i edytuje temat albo napisze w komentarzu :)
Pytanie brzmi : Czy da się jakoś poprzez zmieniarkę płyt CD podłączyć ten kabel AUX ? Czy są do tego jakieś specjalne przejściówki ?
peugeot307sw
Obserwowany

Auto: Peugeot 307 sw
Silnik: 2.0 90KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydowe hity pierwszej połowy 2019 roku w Polsce
    Produkujący od 22 lat samochody z napędem hybrydowym, japoński koncern Toyota w tym roku na polskim rynku bierze niemal wszystko. Według danych Instytutu Badań Rynku Motoryzacyjnego SAMAR, w segmencie aut z napędem spalinowo-elektrycznym, ...
    Luksusowa terenówka w eleganckim wydaniu - Lexus LX 570 S
    Australijski oddział Lexusa wprowadza na rynek model LX 570 S w nowej wersji. Flagowy SUV japońskiej marki zyskał odświeżony wygląd i nowe obręcze kół. Pod maską luksusowej terenówki nadal pracuje potężna wolnossąca ...