Radio renault

05 Maj 2008, 21:10

rozładował mi sie akumulator w reno megane i radio jest w n8im orginalne jak mam je teraz odblokowac nie mam do niego zadnych papierów bo samochód był sprowadzony
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

06 Maj 2008, 12:44

Kolego niestety jeżeli chcesz je odblokować będziesz musiał je wyjąć i spisać wszelkie symbole znajdujące sie na nim to może wtedy coś na to poradzimy. Chyba że wolisz wizytę u magika od radii :))
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

06 Maj 2008, 13:19

Z tego co wiem odblokowywanie radii jest nielegalne :) ale jak znajdziesz znajomego, lub wcześniej opisanego magika :D to koszt usługi będzie się wachał w granicach 30zł.
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

06 Maj 2008, 13:21

ok postaram sie podesłac je wieczorem
wampir1717
Aktywny

06 Maj 2008, 14:34

ale dlaczego jest nie legalne podobno tam trzeba wpisac jakis kod zeby chodziło powinno to byc w papierach ale nie dostałem ich. wiec co mam radio wyrzucic jak np. sciagne kleme albo rozładuje akumulator ewentualnie jescze spale bespiecznik
wampir1717
Aktywny

06 Maj 2008, 22:54

ojjjjjj :) mój błąd.....źle jakoś odczytałem temat i jakoś mi się myślało, że o normalne radio chodzi :) przepraszam najmocniej. Oczywiście jeśli chodzi o orginalnę radio to pewnie nie ma z tym problemów, ale jak kupisz np kradzione radio, w którym będzie trzeba kod podać, a nie będziesz go miał, i będziesz chciał dać "magikowi" do zrobienia, to takie coś jest nielegalne....wiem, słowa takiego właśnie "magika" :) opowiadał, jak kilka razy miał kontrol i sprawdzali czy ma radia samochodowe, i jak ma ewentualnie co z nimi robi
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczna Wielkanoc na drogach
    Święta wielkanocne to czas, gdy wiele osób podróżuje do swoich rodzin. Z powodu większego natężenia ruchu i niebezpiecznych zachowań innych kierowców nie wszyscy docierają do domu. W minionym roku w tym ...

06 Maj 2008, 22:58

to ja raczej nie poznam czy one jest kradzione bo taki samochód kupiłem moze ktos za granica załozył ale watpie czy tam robia takie przekrety zreszta nie widzac zeby cos tam było grzebane
wampir1717
Aktywny