Mam problem posiadam radio samochodowe audi concert ( audi a4b5 1.9tdi 1997) wpisałem błędny kod safe by odblokować radio i drugi raz nie mogę wpisać ani nic zrobić ??? Pomoże ktoś
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Opel ADAM produkowany będzie w fabryce Eisenach w Turyngii Fabryka w Eisenach w Turyngii szykuje się do rozpoczęcia produkcji Samochodu Opel ADAM. Miasteczko Eisenach w Turyngii liczy 43 000 mieszkańców i jest miejscem urodzenia Jana Sebastiana Bacha z zamkiem warownym Wartburg ...
Mercedes Klasy G Luksusowy Mercedes Klasy G także ma wojskowe korzenie. Prace nad niemiecką terenówką rozpoczęto w 1972 roku. Początkowo samochód trafił między innymi do armii Niemiec, Szwajcarii, Argentyny oraz Iranu. Dostępna ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.