Radio samochodowe do 400zł

10 Lip 2017, 21:57

Dzień dobry,

Szukam radia samochodowego do Peugeota 307sw, a że prawie w ogóle się na tym nie znam - proszę o pomoc.

Radio powinno przede wszystkim dobrze grać, jak na mój zakres cenowy. Oprócz tego potrzebuję opcjonalne wyjście na subwoofer, bo poprzedni właściciel nawet poprowadził do niego kable (być może też przedwzmacniacz, może kiedyś się tym pobawie), bluetootha i mikrofon (sporo rozmawiam w samochodzie). Wstępnie, po paru godzinach researchu znalazłem Pioneera DEH-3900BT. Wydaje się dość rozsądną propozycją, brakuje mi tylko odtwarzania plików FLAC (chociaż nie wiem, czy kiedykolwiek będzie mi tego brakowało).

Z góry dzięki za pomoc :)
Escudoo
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 03 2016
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Peugeot 307 Lift
Silnik: 1.6 HDI
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

11 Lip 2017, 21:33

Kup takie żeby Ci odpowiadalo manualnie, trzymaj się czołowych znanych firm nie żadnych typowych chinczykow. Teraz funkcje i jakoś jest bardzo zbliżona do siebie więc taki zwykły ja czy ty nie dostrzeżemy gorszej czy lepszej jakości odtwarzania zwykłych plików muzycznych.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zanim napiszesz o problemach z LPG - przeczytaj
    Po pierwsze - zimny silnik uruchamiamy na benzynie i dopiero jak temp. cieczy chłodzącej osiągnie około 30 stopni,to przełączamy na gaz.Silnik można uruchamiać od razu na gazie,pod warunkiem,że temp. cieczy chłodzacej ma ...