Radio samochodowe + głośniki

14 Sty 2010, 08:28

A więc mam zamiar zmienić troche swoje autko Renault Clio II Storia 1.5 dci, 5D, radio w standardzie już mnie strasznie irytuje i jestem gotów wydać do 1000 zł na nowe radio+głośniki co do innych częsci audio do samochodu nawet nie pisze bo się kompletnie na tym nie znam. Chce aby ładnie i czysto grała muzyczka w aucie z jakimś ładnym radyjkiem, napewno MP3, więcej nie pisze bo nie mam pojęcia :razz: z góry dzięki za propozycje i rozwiązania w moim wypadku.
Artur88
Nowicjusz

Miejscowość: Zielonka ok. Wawy

14 Sty 2010, 12:31

Co do radyjka to nie wiem ale głośniki pod same radio zdecydowanie polecam - [link do oferty na Allegro wygasł]
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

28 Sty 2010, 23:16

glosniki jak najbardziej trafione ... polecam jeszcze wygluszyc drzwi i efekt naprawde zacny do do radia to chcialbys uzywke czi interesuje cie tylko nowe jezeli jednak uzywane to polecam Alpine CDA-9812 rb jezeli cenisz jakosc dzwieku to bedziesz zadowolony w 110%
Części Vectra C atrakcyjne ceny
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

30 Sty 2010, 19:00

może głośniczki ciekawe, ale nie wyciągniesz z nich chyba wszystkiego jak nie dokupisz wzmacniacza...
neovo
neovo
Nowicjusz

Miejscowość: lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...