Radio samochodowe

16 Cze 2010, 09:52

Cześć!
Zastanawiam się nad zmianą starego kaseciaka w samochodzie moich rodziców ( Astra 1.4 sedan '98) na jakieś radio z mp3. Chodzi mi o to aby grało, żeby nie było trzasków itp. Nie mam zamiaru mieć jakiejś niesamowitej jakości bo i melomanem nie jestem. Nie mam zamiaru też za dużo inwestować w samochód bo wart jest on może 5000;) - dlatego max 100zł.
Znalazłem na allegro jakieś tanie radyjko:
http://aukcjewp.wp.pl/item1071402015_us ... zedaz.html - niech mi ktoś powie co jest w nim nie tak:P.
Jestem jak najbardziej zainteresowany używanym radiem. Aby odtwarzało mp3;)
Tomo_2
Początkujący

Zdjęcia: 2
Miejscowość: Tomaszów Lubelski
Auto: Opel Astra G
Silnik: 1.8 125KM 16V
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

06 Lip 2010, 16:12

Kolego nie kupuj tego radia!!
Ja mam to samo, o d**e rozbić, odtwarzacz odtwarza ładnie piosenki i z wejścia na USB i z SD, ale słaba jakoś dźwięku...
_JunioRŸ_VW_FORD_BMW_
Damian_Apola
Nowicjusz

Miejscowość: Męcina Wielka

12 Lip 2010, 22:28

Ja na Twoim miejscu jednak dołożyłbym trochę kasy (zaproponuj rodzicom zrzutkę ;)) i kupił już coś lepszego. Nie mówię oczywiście o jakimś wypasionym sprzęcie, ale tak za 150 - 200. Poszukaj promocji w sklepach. W innym wątku zaproponowałem taki sprzęt sklep.hadron.pl/product-pl-80-Radio-Peiying-PY-3118-MP3-USB-SD-AUX.html i uważam, że to przyzwoita oferta. Popytaj w tym sklepie - może zaproponują Ci coś fajnego. Mają rozbudowaną ofertę, więc pewnie coś się znajdzie.
Ostatnio edytowany przez winnetou, 13 Lip 2010, 23:51, edytowano w sumie 1 raz
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Nowości na 2021 rok modelowy
    Witam, Mimo iż rok 2020 dopiero co się zaczął Volvo określiło zmiany w modelach na rok 2021. Samochody z MY 2021 będzie można zamawiać prawdopodobnie od połowy kwietnia 2020r. Oto najważniejsze ze zmian: - we wszystkich modelach ...