Radio samochodowe

01 Kwi 2012, 11:02

Które radio waszym zdaniem bedzie najlepsze-
[link do oferty na Allegro wygasł]

Mi sie wydaje ze moze lepiej bez bajerów tylko zeby patrzec na waty no ale tam są dwa o podobnych parametrach tylko ze jedno ma duzo wiecej bajerów no i nie wiem sam które...
damiano71
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 02 2011
Auto: Fiat Cinquecento

01 Kwi 2012, 12:34

Na twoim miejscu nie brałbym takich radii pod uwagę nawet. Jakość zerowa, moc znikoma(tak w ogóle to na moc radia się nie patrzy bo i tak większość markowych ma ok. 17W RMS na kanał a chińszczyzna o wiele mniej) a te bajery i tak same przestają działać po jakimś czasie. Z tanich radii to wiem że jvc i pioneer mają jakieś modele bez napędu cd za ok. 210 zł. Moim zdaniem lepszy wybór. Za trochę więcej już można trafić jakiś model z cd.
zenek1988
Początkujący

Miejscowość: Zendek
Prawo jazdy: 08 06 2006
Auto: seat ibiza 6l1
Silnik: 1.2 69 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

01 Kwi 2012, 19:48

A moze któres z tych

To drugie wydaje mi sie ze nie było by takie złe.Pozatym jest gwarancja na nie
damiano71
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 02 2011
Auto: Fiat Cinquecento

02 Kwi 2012, 11:19

Oba są chińszczyzną jak się patrzy. Nawet gwarancja w takim sprzęcie jest g...o warta. Chyba że lubisz czekać na naprawę sprzętu miesiąc o ile w ogóle zostanie naprawiony. Jeśli chcesz mieć cokolwiek byleby jakoś brzęczało w aucie to kupuj ale jak chcesz radio które gra to nie warto.
zenek1988
Początkujący

Miejscowość: Zendek
Prawo jazdy: 08 06 2006
Auto: seat ibiza 6l1
Silnik: 1.2 69 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

16 Maj 2012, 12:14

Tutaj zgadzam się z powyższą opinią,lepiej dołożyć i kupić naprawdę dobre,solidne radio,renomowanej firmy,gdzie masz gwarancję,że nie padnie Ci po kilku miesiącach. Proponowałbym taki model
[link wygasł]
AudioRMS
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: BMW 330 CI
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Historia TECHNOLOGII SKYACTIV Mazdy
    Na czym polega technologia SKYACTIV Mazdy wyjaśniamy poniżej: - Technoligia SKYACTIVE-G - Technoligia SKYACTIVE-D Luty 2012 : Mazda CX-5, pierwszy z serii nowych modeli Mazdy ze wszystkimi elementami TECHNOLOGII SKYACTIV ...