Które radio waszym zdaniem bedzie najlepsze- [link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Mi sie wydaje ze moze lepiej bez bajerów tylko zeby patrzec na waty no ale tam są dwa o podobnych parametrach tylko ze jedno ma duzo wiecej bajerów no i nie wiem sam które...
Na twoim miejscu nie brałbym takich radii pod uwagę nawet. Jakość zerowa, moc znikoma(tak w ogóle to na moc radia się nie patrzy bo i tak większość markowych ma ok. 17W RMS na kanał a chińszczyzna o wiele mniej) a te bajery i tak same przestają działać po jakimś czasie. Z tanich radii to wiem że jvc i pioneer mają jakieś modele bez napędu cd za ok. 210 zł. Moim zdaniem lepszy wybór. Za trochę więcej już można trafić jakiś model z cd.
Oba są chińszczyzną jak się patrzy. Nawet gwarancja w takim sprzęcie jest g...o warta. Chyba że lubisz czekać na naprawę sprzętu miesiąc o ile w ogóle zostanie naprawiony. Jeśli chcesz mieć cokolwiek byleby jakoś brzęczało w aucie to kupuj ale jak chcesz radio które gra to nie warto.
Tutaj zgadzam się z powyższą opinią,lepiej dołożyć i kupić naprawdę dobre,solidne radio,renomowanej firmy,gdzie masz gwarancję,że nie padnie Ci po kilku miesiącach. Proponowałbym taki model [link wygasł]
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
[F] A8 D3 4,2 / 745i e65 / XJ 4,2 X350 / LS 430 mk3 Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu F - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A8 D3 4,2 - 335KM - BMW ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.