Które radio waszym zdaniem bedzie najlepsze- [link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Mi sie wydaje ze moze lepiej bez bajerów tylko zeby patrzec na waty no ale tam są dwa o podobnych parametrach tylko ze jedno ma duzo wiecej bajerów no i nie wiem sam które...
Na twoim miejscu nie brałbym takich radii pod uwagę nawet. Jakość zerowa, moc znikoma(tak w ogóle to na moc radia się nie patrzy bo i tak większość markowych ma ok. 17W RMS na kanał a chińszczyzna o wiele mniej) a te bajery i tak same przestają działać po jakimś czasie. Z tanich radii to wiem że jvc i pioneer mają jakieś modele bez napędu cd za ok. 210 zł. Moim zdaniem lepszy wybór. Za trochę więcej już można trafić jakiś model z cd.
Oba są chińszczyzną jak się patrzy. Nawet gwarancja w takim sprzęcie jest g...o warta. Chyba że lubisz czekać na naprawę sprzętu miesiąc o ile w ogóle zostanie naprawiony. Jeśli chcesz mieć cokolwiek byleby jakoś brzęczało w aucie to kupuj ale jak chcesz radio które gra to nie warto.
Tutaj zgadzam się z powyższą opinią,lepiej dołożyć i kupić naprawdę dobre,solidne radio,renomowanej firmy,gdzie masz gwarancję,że nie padnie Ci po kilku miesiącach. Proponowałbym taki model [link wygasł]
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Isolde Holderied - Alpejska Błyskawica z Toyoty Isolde Holderied to jedna z najbardziej utytułowanych zawodniczek rajdowych świata. Uznawano ją nawet za następczynię legendarnej Michele Mouton. Startowała samochodami wielu marek, jednak największe sukcesy w rajdach WRC ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.