Radio samochodowe z przyciskiem glosnosci gora dol

05 Wrz 2014, 09:40

Witam, poszukuje radia z wczesniejszymi przyciskami glosnosci gora dol jak to bylo np w kenwoodach. Czy takie radia sa robione jeszcze ? Pozdrawiam
henio81
Nowicjusz

Auto: honda civic
Silnik: 1.5 vtec 114km
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

08 Wrz 2014, 20:34

A dlaczego akurat takie radio? Te z pokrętłami ci się nie podobają? Wydaje mi się, że takie radia są jeszcze robione ale będziesz musiał dobrze poszukać.Ja mam radio z pokrętłem i wcale mi to nie przeszkadza. Mój tata natomiast ma przyciski do pogłaśniania. A ile chcesz dać za radio?
pietrucha5
Nowicjusz

Auto: peugeot

09 Wrz 2014, 13:24

Dokladnie tak nie podobaja sie po drugie wygodniejsze jest z przyciskami po trzecie....sentyment ;) kiedys mialem kenwooda i super sie spisywal. No szukam ale trudno o jakies markowe. Moze ktos cos wie gdzie dostac? Moge dac ok 350 zloty z mp3 i usb.

Chodzi mi o cos takiego tylko markowe [link do oferty na Allegro wygasł] :)
henio81
Nowicjusz

10 Wrz 2014, 23:06

Wydaje mi się, że radia z takimi przyciskami widziałem tutaj [link do oferty wygasł] Ja mimo wszystko wolę radio z pokrętłem bo nie muszę się męczyć dusząc przyciski. Pamiętam, że ostatnie radio z guzikami jakie miałem strasznie się zacinało i czasami zamiast pogłaśniać wyciszało muzykę. Jeździłem z nim ponad dwa lata aż w końcu nie wytrzymałem i kupiłem jdno z tych bardziej nowoczesnych.
62miko
Nowicjusz

Auto: peugeot

22 Lis 2014, 20:07

ponawiam pytanie znalazl ktos cos bo ja rozkladam rece ;)
henio81
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Rajd Dakar to nie tylko zawodnicy i kibice
    Największe imprezy motoryzacyjne przykuwają uwagę całego świata wielkimi emocjami i świetną organizacją. Niewielu kibiców zdaje sobie jednak sprawę, jak ogromnym wyzwaniem dla organizatorów jest dopięcie wszystkiego ...