Radio Sony CDX-A250 jak podłączyć?

22 Paź 2011, 08:53

Witam, posiadam Radio Sony CDX-A250 i nie mam pojęcia jak mogę je podłączyć do Opla Vectry B (96r.) . Wyczytałem, że potrzebna będzie jakaś kość ISO moglibyście jakoś mi w tym pomóc?
mateusz3f
Obserwowany

Auto: Opel Vectra

22 Paź 2011, 14:29

tak będzie potrzebna kość iso.Jest to przejściówka z oplowskiej kostki na zwykłe iso.Możesz to kupić w sklepie z radiami.
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców"-Colin McRae
cramp12
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: ford mondeo 2.0 tdci 130km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

22 Paź 2011, 14:32

tak będzie potrzebna kość iso.Jest to przejściówka z oplowskiej kostki na zwykłe iso.Możesz to kupić w sklepie z radiami.
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców"-Colin McRae
cramp12
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: ford mondeo 2.0 tdci 130km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

24 Lis 2011, 18:51

Witam ponownie, wczoraj zakupiłem przejściówkę pasującą do radia (Sony CDX-A250) tyle, że nie do Sony, ale do Pioniera, innej nie było, ale sprzedawca zapewnił mnie, że będzie pasować teraz nie wiem jak ją podłączyć ponieważ w kieszeni znajduje się takie oto coś:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

przejściówka :

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

kość pasuje do pierwszych dwóch wejść (tych mniejszych)
mateusz3f
Obserwowany

Auto: Opel Vectra

24 Lis 2011, 20:14

Podpinasz tylko do tych dwóch mniejszych i powinno działać ta większa w kieszeni jest najprawdopodobniej od sterowania radia z kierownicy.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...