Rage-Race 2008 - to połączenie imprezy Grand Tourismo i...

04 Cze 2008, 22:49

Rage-Race, to polska odpowiedź na zachodnie imprezy motoryzacyjne takiej jak CannonBall Run, Gumball 3000 czy Carbon Blac, skupiające setki tysięcy fanów motoryzacji na całym świecie. To pierwsza tego typu impreza w naszym kraju!!!

"Cudze chwalicie swojego nie znacie"

Otóż tak!

W imprezie biorą udział dwu osobowe załogi w super samochodach.
Na starcie imprezy nie zabraknie samochodów takich marek jak Ferrari, Porsche, Mercedes AMG, Bentley czy Aston Martin.

Impreza odbędzie się w dniach 16-19 lipca 2008, a jej trasa liczyć będzie sobie kilka tysięcy kilometrów.

Rage-Race to połączenie imprezy Grand Tourismo, z wyścigiem samochodów, a zarazem samo w sobie jest wydarzeniem lifestylowo-motoryzacyjnym. Jednym słowem to RoadShow.

A oto relacja z zeszłorocznej imprezy:

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

speed_fan
Nowicjusz

Miejscowość: Stolica

15 Cze 2008, 18:59

Tegoroczna edycja zapowiada sie jeszcze lepiej. Dresz emocji gwarantowany. Kto planuje wziac udzial? Kto byl w zeszlym roku? Piszcie. Kazde info bedzie dla mnie cenne!
WestEnd
Nowicjusz

23 Cze 2008, 10:35

Ja napewno nie przegapię tej imprezki, bo super auta będą na wyciągnięcie ręki.
ArturRR
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
Auto: Nie mam

23 Cze 2008, 18:26

Wow! to sie postarali. Nie wiem, co lepsze - ferrari, czy panienki na czerwonej masce;) Na pewno zobacze start w wawie.
WestEnd
Nowicjusz

25 Cze 2008, 11:21

O kurde, w szoku jestem. Myślałem, że zjazd takich furek to tylko w Monte Carlo...To Martini to auto prezesa? Bo jesli tak, to wiecej tego nie pije, nie bede sie dokladal :) Pozbieram na swoje.
Slyszalem, ze w tym roku ma w ogole wiecej samochodow jechac, w zeszłym roku bylo 50 chyba, teraz ma byc 70. Pewnie duzo chetnych. Wcale sie nie dziwie w sumie...
Szfinks
Nowicjusz

25 Cze 2008, 13:23

Rozkreca sie to wszystko...wysarczy porownac fury, ktore startowaly w zeszlym roku z tymi teraz. Zastanawiam sie, co w takim razie oraganizatorzy zaproponuja za rok;) Moze dwie ultimy z przeciwnych teamow beda sie scigac, to by byla jazda;)
WestEnd
Nowicjusz

09 Lip 2008, 18:31

Impreza jak najbardziej super! 8)

Rzadko kiedy w PL można spotkać tyle wypasionych aut w jednym miejscu i czasie!

Zdecydowanie polecam się wybrać na ten event wszystkim maniakom szybkich samochodów, bo masakra gałek ocznych gwarantowana! :D
Kochasz japońskie auta? Chcesz poznać JDM?
Kevin
Nowicjusz

16 Lip 2008, 16:20

Raczej nie będę mógł sobie pozwolić na wzięcie udziału w imprezie, ale będę się przyglądał :)
Pan_samochodzik
Nowicjusz