Rage-Race 2008

14 Kwi 2008, 18:33

Rage-Race 2008 Expect the unexpected!

Przygotuj się na niespodziewane!

Masz pod ręką kluczyki do Lamborghini, Ferrari, sportowego modelu BMW albo Mercedesa?

A może jeździsz ponad 500 konną Toyotą, Hummerem, amerykańskim policyjnym radiowozem z lat 70-tych, lub właśnie obijasz swojego Vana różowym pluszem? Nie bawi Cię weekendowe lansowanie pod klubem, nocne kołowanie po dzielnicy albo ujeżdżanie swojego bolidu na torze? Chcesz poznać smak prawdziwej jazdy bez trzymanki? Rage-Race to impreza dla Ciebie!

16-19.07.2008 odbędzie się edycja 2008 polskiego konkurenta Gumball 3000 i CarbonBlack!

4 dni zakręconej rywalizacji, sprawdziany umiejętności kierowców, wytrzymałości pilotów, jasności umysłów i kojarzenia faktów, ale także sprawności i odwagi, kilka tysięcy kilometrów do pokonania, mnóstwo zaskakujących zadań i nieprzewidzianych zwrotów akcji, a po całym dniu niezapomniana ekskluzywna impreza w towarzystwie nadzwyczajnej urody kobiet i przystojnych Rage-Race’rów!

W tegorocznej edycji wystartuje 70 załóg. Mimo tego, że koszt udziału w imprezie sięgać będzie kilku tysięcy złotych, część slotów jest już zarezerwowana dla zeszłorocznych Rage-Racerów. Prawdziwy VIP wylicytuje ekskluzywny numer startowy „00”. Jednak szanse na udział w imprezie ma każdy chętny, gdyż Internauci wybiorą spośród wszystkich zgłoszeń jeden team, który pojedzie w Rage-Race bezpłatnie i bez względu na posiadany pojazd.

Wszyscy chętni muszą trzymać rękę na pulsie, oficjalne rozpoczęcie zapisów ruszy lada dzień na stronie rage-race.pl

RAGE-RACE 2008 – Expect the unexpected!
· Pierwszy w Polsce event motoryzacyjno-lifestylowy!
· 70 supersamochodów!
· 200 zakręconych uczestników!
· 5 dni i 4 noce wypełnione zadaniami i najwyższej klasy zabawą!
· najlesze imprezy w najlepszych klubach!
· noclegi w prestiżowych hotelach!
· ponad 2500 km do pokonania!
· nieograniczona ilość emocji!

Czym jest RAGE-RACE?

Relacja zdjęciowa ze startu Rage-Race 2007 z pl. Defilad w Warszawie.

Warto zobaczyć:
- Rage-Race 2009 - to już 3-cia edycja!

Rage-Race 2008
Ostatnio edytowany przez ArteK 11 Sty 2009, 22:52, edytowano w sumie 7 razy
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

14 Kwi 2008, 19:59

Kojelna impreza tylko, zeby sobie pojezdzić;] Jest już oś takiego w Polsce Madness 2000. A co do tego to dużo tam fajnych fur niebędzie bo widze tam zwykłego Merca E klase i Opla Speedstera;]
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

16 Kwi 2008, 12:04

hehe :) dobra impreze,jakbym mila jakas fajna furke to hcetnie bym zbieral kase na takie imprezy :D
WiemCoMówięMówieCoWiemDużoWiemWiecDużoMówię
bigboy
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 11
Miejscowość: Ratowice

10 Maj 2008, 19:16

noo... chyba rage-race już w zeszłym roku się odbyło, a madness przecież dopiero będzie miało pierwszą edycję.

ale z tego co widzę to to jednak inne imprezy. madness to impreza do przejechania, a rage-race to zadania, jakaś akcja...

no i przyjrzyj się lepiej tej e klasie... AMG E63 to ja bym chciał mieć.

612 konny SL 65 AMG... Viper, Gallardo... też na codzień ja nie widuję takich samochodów...
b3
potek
Nowicjusz

04 Cze 2008, 22:59

Endrju napisał(a):zwykłego Merca E klase i Opla Speedstera;]

i ten Opel nie jest taki zwykły, bo podrasowany o 80 KM!
:twisted:

Tegoroczna impreza Rage-Race zapowiada się obiecująco!

Organizatorzy odgrażają się, że będzie "grubo" i jeszcze lepiej niż w zeszłym roku.
Obiektywnie patrząc, to trzeba im przyznać, że jak na debiut to wyszło im to wszystko bardzo ładnie.

Ten cały Madness to tylko przejazd kolumny drogich samochodów - nuda! :?
speed_fan
Nowicjusz

Miejscowość: Stolica

23 Cze 2008, 10:37

Endrju napisał(a):Kojelna impreza tylko, zeby sobie pojezdzić;] Jest już oś takiego w Polsce Madness 2000. A co do tego to dużo tam fajnych fur niebędzie bo widze tam zwykłego Merca E klase i Opla Speedstera;]

Ten Mercedes to E63 AMG.
A Speedsterów w Polsce jest tyle co kot napłakał. Bardzo egzotyczny samochód, a do tego surowy, wyścigowy, specjalnie stworzony do jazdy po torach.

Madness 2000 został odwołany.
ArturRR
Nowicjusz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel powraca do sportu samochodowego
    Marka Opel powraca do sportu samochodowego, w tym także – z nowym modelem Opel ADAM – do rajdów samochodowych w ramach międzynarodowego programu oraz na tor z nową Astrą OPC w programie ograniczonym do ...

24 Cze 2008, 17:32

Przedsmak tego co czeka Was na Rage-Race 2008!
ArturRR
Nowicjusz

25 Cze 2008, 11:39

Skad oni wzieli tyle tych cudeniek? Czy one są na stałe w posiadaniu Martini? Kurde, przedsmak obudził mój apetyt. Mają być jakieś fajne premiery w tym roku, nie wiem jeszcze co dokładnie ale w zeszłorocznej edycji Dziewulski pokazywał jeden z najszybszych samochodów świata Ariel Atom II.
Szfinks
Nowicjusz

25 Cze 2008, 11:51

Zapraszam Cię do przeczytania tego wywiadu. Też się nad tym zastanawiałem, ale odpowiedzi na wszystkie pytania znalazłem właśnie tu.

http://www.furious.pl/article/ferrari-360-modena/index.htm
;)

A co do debiutu to ktoś przygotował coś ciekawego. Najszybszy samochód na świecie !!!!!!
ArturRR
Nowicjusz

25 Cze 2008, 13:56

Panowie nie moze nas tam zabraknac! To chyba jedyna okazja aby zobaczyc tyle wspanialych furek w jednym miejscu. Zabieram aparacik z nadzieja, ze uda mi sie napstrykac mase fotek. Do zobacznia pod Sobieskim!
Kamecki
Nowicjusz

26 Cze 2008, 09:11

Sluchajcie, zajebiscie mi sie podoba ten wstep....van obity pluszem;) wiem, ze beda same drogie fury, ale jak by ktos wyp***dolil z tyms takim, to bylby HIT! ultima w cieniu :D

wiecie, ze podobno maja juz malo miejsc...choc do konca zapisow chyba jeszcze tydzien - kurde nie spodziewalem sie czegos takiego, bo fakt faktem tutaj cena, jest najwiekszym elementem selekcji.
WestEnd
Nowicjusz