REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ArteK napisał(a):Widzę że już niektórzy się domyślili
Urodził mi się synek ma już dwa tygodnie
Przepraszam was za moją czasową niedyspozycję, ale w najbliższym czasie nadrobię zaległości.
ArteK napisał(a):Widzę że już niektórzy się domyślili
Urodził mi się synek ma już dwa tygodnie
Przepraszam was za moją czasową niedyspozycję, ale w najbliższym czasie nadrobię zaległości.
przy nicku jest znaczek ,,płci''
- Mężczyzna
- kobieta
kupujemy najlepsze i najdroższe (jak i wszystko inne)
Snow Queen napisał(a):Moim zdaniem to dobry pomysł, bliżej znaczy lepiej (buciki na szpilkach niekiedy nie radzą sobie z pokonaniem pewnego dystansu z końca parkingu do centrum handlowego, poza tym kobiety bywają tam częściej niż mężczyźni
Parkując w takim "wyznaczonym" miejscu nie blokowałybyśmy Wam dwóch miejsc normalnych (co się niekiedy zdarza co niektórym)
Snow Queen napisał(a):Kobiety jeżdżą wolniej, obowiązuje nas ten sam kodeks drogowy, a wycieraczki? Oczywiście kupujemy najlepsze i najdroższe (jak i wszystko inne)
Snow Queen napisał(a):Właśnie o to chodziło, na a4 właśnie miałyśmy taki dział "Lejdis Zone" i szło całkiem nieźle...
Snow Queen napisał(a):A opis grupy może być Lejdis Zone, chyba że jakaś kobietka ma inne propozycje
, reszta pasuje jak ulał
Ps. A będzie jakaś kategoria Tylko dla kobiet?, jak pisałam wcześniej może być nazwana "Uwaga kobieta na drodze" lub po prostu "Lejdis Zone"
silvo44 napisał(a):oś różowy kolor znikł z kobiecych nicków
silvo44 napisał(a):kilka nowych userek widziałem ostatnio na forum