REKLAMA
Jak w temacie
Jako że Kobietki zaczęły odwiedzać fora tak męskie jak to, może były byśmy wyróżnione jakimś kolorem nicku? Fajnie byłoby też, gdybyśmy miały jakiś dział typu "Uwaga kobieta za kierownicą"
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MotoAlbercik napisał(a):mało chyba tu teraz zagląda z pewnego powodu
Snow Queen napisał(a):może były byśmy wyróżnione
Dishman napisał(a): Czy kobiety inaczej jeżdżą?
Dishman napisał(a):Nie wiem dlaczego, ale od razu mam skojarzenie o tych miejscach parkingowych w hipermarketach. Kojarzycie, co jakaś sieć handlowa wymyśliła, że stworzy miejsca dla kobiet, które będą szersze, większe i bliżej wejść. Trochę podobne do miejsc dla niepełnosprawnych.
Dishman napisał(a): Czy kobiety inaczej jeżdżą? Czy obowiązuje je inny kodeks drogowy, a może kupują w sklepach inne wycieraczki?
MotoAlbercik napisał(a):No chyba, że Artek zrobi jakiś nowy dział np. ten dla kobiet i w nim mogłabyś być moderatorką. Ale zobaczymy.
... to zdradź chociaż imię tego powodu ...
(buciki na szpilkach niekiedy nie radzą sobie z pokonaniem pewnego dystansu z końca parkingu do centrum handlowego, poza tym kobiety bywają tam częściej niż mężczyźni Parkując w takim "wyznaczonym" miejscu nie blokowałybyśmy Wam dwóch miejsc normalnych (co się niekiedy zdarza co niektórym)
a wycieraczki? Oczywiście kupujemy najlepsze i najdroższe (jak i wszystko inne)
[/quote]MotoAlbercik napisał(a):No i popatrzcie cholerka jaka ta nasza dziewczyna wygadana jest...No no no... Chyba będzie nam z nią fajnie i wesoło. A przynajmniej mam taką nadzieję
MotoAlbercik napisał(a):Nasz admin Artek już do mnie napisał i obiecał, że w tym kierunku pomyśli i coś zrobi. Oczywiście musimy mu wybaczyć obecny brak czasu z wiadomego powodu
MotoAlbercik napisał(a):No i popatrzcie cholerka jaka ta nasza dziewczyna wygadana jest...No no no... Chyba będzie nam z nią fajnie i wesoło. A przynajmniej mam taką nadzieję
więc niech się Adminek żeni i wraca z nowymi pomysłami
BRODATY napisał(a):Tu raczej biega o owoc małżeństwa
samurajsj700 napisał(a):No to trzeba gratulacje złożyć
BRODATY napisał(a):Spokojnie to tylko moje domysły.