REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Napewno? W P38 nie ma diesla VM jest tylko BMW 2.5TDS 136KM 270Nmpocieszny napisał(a):zawieche można spokojnie przerobić na sprężyny, ale gorzej już wygląda dieselek w P38 najczęściej to nieszczęsny VM![]()
kilka oglądałem, może miałem pecha i same szczepki widziałemJogi4x4 napisał(a):Napewno? W P38 nie ma diesla VM jest tylko BMW 2.5TDS 136KM 270Nmpocieszny napisał(a):zawieche można spokojnie przerobić na sprężyny, ale gorzej już wygląda dieselek w P38 najczęściej to nieszczęsny VM![]()
![]()
pocieszny napisał(a):kilka oglądałem, może miałem pecha i same szczepki widziałemale wypisz wymaluj VM
nie twierdze że innych nie ma...ale może ja mam poprostu pecha i uprzedzenie do LR
Jogi4x4 napisał(a):Ja sie nigdy nie spotkałem z VM ani w realu ani w opisach itp. Wszędzie były TDSy od BMW, producent też tylko takiego Diesla podaje oficjalnie. No ale może z początku produkcji coś od VM wsadzali.
Ale ja też mam uprzedzenie do LR, jedyny który jest jak dla mnie jeszcze jako taki do Def 90 produkowany za rządów BMW z silnikiem 2.8 z 328i.
Jogi4x4 napisał(a):pocieszny napisał(a):kilka oglądałem, może miałem pecha i same szczepki widziałemale wypisz wymaluj VM
nie twierdze że innych nie ma...ale może ja mam poprostu pecha i uprzedzenie do LR
Ja sie nigdy nie spotkałem z VM ani w realu ani w opisach itp. Wszędzie były TDSy od BMW, producent też tylko takiego Diesla podaje oficjalnie. No ale może z początku produkcji coś od VM wsadzali.
Ale ja też mam uprzedzenie do LR, jedyny który jest jak dla mnie jeszcze jako taki do Def 90 produkowany za rządów BMW z silnikiem 2.8 z 328i.