Rangi na forum...

29 Cze 2007, 14:44

Popieram obecną klasyfikację. Gdyż sam siebie nie uważam za jakiegoś experta, a są osoby, które nie wiedzą właściwie nic, a napukały jakieś 200 postów w 2 tygodnie z treścią beznadziejną typu "no, nie wiem co w tej sytuacji", "a to naprawdę dziwne", "też bym tak chciał", "mój ulubiony Van to Mercedes A160", "maluch to naprawdę bezpieczny :!: samochód :!: " i miały rangę Autoexperta... No, chyba trochę nieteges to było... A teraz w miarę sprawiedliwie.
DFireCrow

29 Cze 2007, 15:39

Fire Crow napisał(a):Popieram obecną klasyfikację. Gdyż sam siebie nie uważam za jakiegoś experta, a są osoby, które nie wiedzą właściwie nic, a napukały jakieś 200 postów w 2 tygodnie z treścią beznadziejną typu "no, nie wiem co w tej sytuacji", "a to naprawdę dziwne", "też bym tak chciał", "mój ulubiony Van to Mercedes A160", "maluch to naprawdę bezpieczny :!: samochód :!: " i miały rangę Autoexperta... No, chyba trochę nieteges to było... A teraz w miarę sprawiedliwie.

zgadzam się tym i wedłóg mnie ludzie którzy robią po kilka set postów w miesiąć wogule sie nie znają na samochodach tylko robią to bo nie mają nic do roboty w domu
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

21 Sie 2013, 10:27

Rangi zostały zaktualizowane i w tej chwili sytuacja wygląda następująco:
- Nowicjusz 1
- Początkujący 50
- Aktywny 100
- Zaawansowany 500
- Stały forumowicz 1000
- Forumowicz VIP 5000

Nową rangą jest "Forumowicz VIP" dla osób które naprawdę dużo piszą na forum.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Historia Audi quattro w sportach motorowych
    Na początku roku 1981, Audi z napędem quattro pojawiło się na scenie Rajdowych Mistrzostw Świata. Fin Hannu Mikkola, prowadząc auto z czterema ringami podczas Rajdu Monte Carlo, wygrał pierwszych sześć śnieżnych odcinków ...