Reduktor

17 Mar 2009, 22:19

witam mam problem bo w serwisie auto gazu chca za nowy reduktor 350zł a na allegro znalazłem za 220zł tej samej firmy tylko nie wiem czy bedzie sie nadawał i czy moge sam zmienic?
rajlulus
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

18 Mar 2009, 00:45

Jasne, że możesz sam zmienić. Pamiętaj tylko, że warsztat zmieniając ci reduktor sprawdzi w cenie także przewody wodne, filterek, wyreguluje samochód i udzieli gwarancji na naprawę.
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

18 Mar 2009, 05:38

dokładnie popieram ja tez zapłaciłem za nowy reduktor w warsztacie 450zl z zalozeniem a na allegro sa one po 300 ale nie ma gwarancji ze bedzie dzialal a tu mam 1rok gwarancji a tak musial bym sobie jeszcze doliczyc regulacje koszt naprawy a w dodatku mam darmowe regulacje co 2000km
adas080988
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chorzów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Audi A6 Hybrid
    Hybrydowe Audi A6 to nowe oblicze limuzyny klasy business. Jego lekką karoserię osadzono na sportowym podwoziu. Wnętrze jest eleganckie i ergonomiczne, a kierowca i pasażerowie mają do dyspozycji wiele systemów wspomagających ...