Regeneracja lakieru

04 Lip 2012, 21:33

Witam temat drążony tysiące razy, wiem..... Kupiłem nie dawno hondę civic z 98r. ma bardzo zmęczony lakier i chciał bym go odświeżyć przy pomocy pasty "tempo turbo", następnie MEGUIARS Ultimate Compound, i na koniec jakiś wosk i tu powód dlaczego założyłem ten temat.... Otóż nie wiem czy takie połączenie będzie dobre a jak nie to co polecacie ?
monstes
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Civic

05 Lip 2012, 19:44

Już trochę poczytałem i stwierdzam że już wcześniej zakupioną pastę tempo wywalę ;P, teraz chcę użyć np tej glinki na początek :[link do oferty na Allegro wygasł] następnie pasty [link do oferty na Allegro wygasł] ale co dalej bym miał nakładać to już nie jestem pewien... dodam że będę paste UC nakładał maszynowo na wolnych obrotach z twardą gąbką(pytanie do bardziej doświadczonych czy to dobre połączenie na mocno zmęczony lakier ?[link wygasł][link wygasł]
monstes
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Civic
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opony całoroczne – jakie mają wady i zalety?
    Opony całoroczne – do wszystkiego, czyli do niczego? Czy może jednak istnieją uniwersalne opony, na każde warunki drogowe? Kiedy decydujemy się na zakup nowego kompletu opon mamy dwie dostępne opcje – opony dedykowane ...