Regeneracja turbosprężarek Lublin

23 Lis 2015, 15:21

Witam serdecznie. Mam chroniczny problem z turbosprężarką dałem już raz do serwisu regeneracji turbosprężarek w Lublinie ale minął rok i turbina znowu jest nieszczelna i piszczy. Co w takim wypadku robić? Nowa turbina jest droga, może używaną lepiej kupić? albo zawieść do regeneracji gdzie indziej? Co wy na to?
Jacor87
Obserwowany

Auto: Ford Galaxy

25 Gru 2015, 22:04

Najlepiej oddać do sieci warsztatów Melett Oryginalne markowe części dwa lata gwarancji. Mój mechanik robi i jak też niestety musiałem regenerować w Bosch Diesel Service u Pawlika po nich się nie poprawia. Bardzo dobry sprzęt i autoryzacja daje finalnie świetny efekt. Turbina chodzi bardzo cicho i nie bierze oleju a robiłem swoją ponad dwa lata temu inni też sobie ich chwalą. Myślę, że to jeden z lepszych regeneratorów w Polsce powinni pomóc w problemie.
Kubyko
Nowicjusz

Auto: Seat Cordoba

15 Mar 2016, 17:04

Dakro na nałęczowskiej regeneruje turbosprężarki. Ma do tego jakiś dobry sprzęt. Mój znajomy tam zawoził turbo i był zadowolony.
MonsterRB
Nowicjusz

Auto: Audi

19 Maj 2016, 10:34

Możesz śmiało oddać swoje auto do naprawy do serwisu samochodowego przy ulicy Energetyków. Ponieważ jestem kobietą niebyt dobrze orientuję się w tematyce mechaniki samochodowej ale zawsze pan Tomek mi wszystko wyjaśnia i jestem zadowolona z naprawy.
magdaduda
Nowicjusz

Auto: audi A7
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Japońskich producentów hybryd czeka rekordowy rok
    W 2016 roku Toyota sprzedała na świecie 1,4 mln hybryd, zaś w tym roku jest na dobrej drodze do wyniku 1,5 mln egzemplarzy. Łącznie japońscy producenci, przede wszystkim Toyota i Honda, dostarczą w tym roku klientom prawdopodobnie ...