Regeneracja turbosprężarek Lublin

23 Lis 2015, 14:21

Witam serdecznie. Mam chroniczny problem z turbosprężarką dałem już raz do serwisu regeneracji turbosprężarek w Lublinie ale minął rok i turbina znowu jest nieszczelna i piszczy. Co w takim wypadku robić? Nowa turbina jest droga, może używaną lepiej kupić? albo zawieść do regeneracji gdzie indziej? Co wy na to?
Jacor87
Obserwowany

Auto: Ford Galaxy

25 Gru 2015, 21:04

Najlepiej oddać do sieci warsztatów Melett Oryginalne markowe części dwa lata gwarancji. Mój mechanik robi i jak też niestety musiałem regenerować w Bosch Diesel Service u Pawlika po nich się nie poprawia. Bardzo dobry sprzęt i autoryzacja daje finalnie świetny efekt. Turbina chodzi bardzo cicho i nie bierze oleju a robiłem swoją ponad dwa lata temu inni też sobie ich chwalą. Myślę, że to jeden z lepszych regeneratorów w Polsce powinni pomóc w problemie.
Kubyko
Nowicjusz

Auto: Seat Cordoba

15 Mar 2016, 16:04

Dakro na nałęczowskiej regeneruje turbosprężarki. Ma do tego jakiś dobry sprzęt. Mój znajomy tam zawoził turbo i był zadowolony.
MonsterRB
Nowicjusz

Auto: Audi

19 Maj 2016, 09:34

Możesz śmiało oddać swoje auto do naprawy do serwisu samochodowego przy ulicy Energetyków. Ponieważ jestem kobietą niebyt dobrze orientuję się w tematyce mechaniki samochodowej ale zawsze pan Tomek mi wszystko wyjaśnia i jestem zadowolona z naprawy.
magdaduda
Nowicjusz

Auto: audi A7
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze crossovery w Polsce – styczeń 2017
    W pierwszym miesiącu 2017 roku rynek nowych samochodów odnotował kolejne wzrosty. Sprzedaż na poziomie przekraczającym 41 tys. sztuk oznacza, że był to najlepszy styczeń od 10 lat. Popyt generowany jest głównie ...
    BMW 1602 Electric (1972) - samochód elektryczny
    Począwszy od 1969 r. BMW skonstruowało dwa eksperymentalne pojazdy na podstawie BMW serii 02 w celu przetestowania właściwości napędu elektrycznego w praktyce. Funkcję manualnej skrzyni biegów przejął silnik bocznikowy ...