[Almera] Regeneracja wtryskiwaczy Reda

18 Wrz 2015, 12:18

Powitać :D

W mojej Almerce uszkodziły się dwa wtryskiwacze z silnika 1.5 dCi. Szukałem jakiejś firmy która zajmuje się profesjonalną regeneracją wtryskiwaczy w Redzie.. ale znajomy serwisant radzi Kraków ewentualnie Stalowa Wola. Mi tylko zależy na tym aby naprawa wykonana była rzetelnie i możliwie szybko.
Derko
Nowicjusz

Auto: Nissan Almera
Silnik: 1.5 dCi

20 Wrz 2015, 20:03

Nie wiem jak w Krakowie, ale Stalowa Wola, a zwłaszcza Bosch Service słynie z dobrej regeneracji wtrysków i pomp do Common Rail. Pewnie jest więcej dobrych serwisów, ale musisz pogrzebać w necie na pewno coś znajdziesz blisko siebie. Stalowa Wola o tyle dobra , że pewna i sprawdzona :ok: Mają też stronę znajdziesz w google.
mleczko
Nowicjusz

Auto: Opel Zafira C
Silnik: 2.0 CDTi 165 KM

07 Paź 2015, 12:50

Ja jestem z Krakowa i raczej lipa tutaj z regeneracja :/ Jak mi moja padla w mazdzie to wysylalem az do warszawy, ale podobno to najlepszy serwis - Diesel System.
karkosz
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 02 2008
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Mazda
Silnik: Diesel
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

11 Paź 2015, 21:03

Do Common Rail to tylko Pawlik w Stalowej Woli. Bardzo dobre ceny jak na aso, a robota wykonana wzorcowo. A i co najważniejsze nie przeciągają terminów jak to wielu robi, a klient czeka. Na swojej stronie mają bardzo dokładny (spis) katalog wtryskiwaczy i pompowtryskiwaczy. Jak ktoś szuka używek można precyzyjnie dobrać.
daciek
Obserwowany

Auto: Dacia Logan
Paliwo: Diesel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda we mgle
    Jazda we mgle to jak jazda w chmurach, z tą tylko różnicą, że ich dolna podstawa styka się z powierzchnią ziemi. Kierowanie samochodem w takich warunkach wpływa negatywnie na percepcję wzrokową , m.in. trudniej ocenić ...
    Technika jazdy i nasze nowe drogowe postanowienia
    Technikę, umiejętności oraz kulturę jazdy można poznawać i doskonalić latami. Początek roku jest dobrym czasem, żeby zastanowić się, co jako kierowcy możemy zmienić, aby za kierownicą czuć się bezpieczniej, pewniej i jak ...