Regulacja przebiegu - gdzie kupic sprzet?

19 Wrz 2006, 19:29

Witam, tak jak w temnacie oraz jesli ma ktos jake kolwiek namiary na pomoce co i jak robic i w jakich autach.

Mam firme w Anglii i chcialbym do mojej oferty dolaczyc taka wlasnie opcje regulacji licznika - chodzi mi o liczniki cyfrowe.

PS. sprzet moge kupic w PL, jakie to sa koszta?

Pozdrawiam
aroncz
Nowicjusz

Miejscowość: LONDON
  • 19 Wrz 2006, 19:56

Witam,
    Taka regulacja to nie jest prosta sprawa w niektórych autach pamięć licznika jest nie tylko w samym liczniku. Generalnie są do tego specjalne programy, no i są też magicy którzy rozbierają liczniki do tych celów ale ty też jest konieczne podłącznie pod specjany program z interfejsem... Nie jest to takie proste jak sie niektórym pewnie wydaje ;)
    Co do sprzętu to raczej cieżko będzie się dowiedzieć co i jak bo przeważnie każdy kto to robi i sie zna kryje to w tajemnicy 8)
    Pozdrawiam,
    Artek
    ArteK
    Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
    Miejscowość: Warszawa
    Prawo jazdy: 12 12 1996
    Przebieg/rok: 15tys. km
    Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
    Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
    Paliwo: Hybryda
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2016

19 Wrz 2006, 21:43

jak chcesz to możesz mnie zatrudnić bo o tych sprawach wiem dużoooooooo.sprzęt dostępny bez problemu,ceny zaczynają się od 9000 euro.
    pozdro 8)
    Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
    grzestv
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
    Auto: nie mam
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris Hybrid-R - sportowa hybryda
      Toyota Yaris Hybrid-R, która w wersji koncepcyjnej zadebiutowała podczas Salonu Samochodowego we Frankfurcie, łączy zaawansowaną technologię pochodzącą z seryjnego Yarisa Hybrid, z wyczynowymi rozwiązaniami znanymi ...