REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kamilson91 napisał(a):Witam!!!
Zrobiłem fajny numer w swoim aucie mam mechanizm zaslaniania rejestracji , przycisk mam pod kierownicą i radary mnie fotografują a ja mandatów nie mam
jak dojdą że to Twoje auto to niezgodność naklejki ze stanem faktycznym zabiorą dowód i dobrze jak skonczy się na mandacie, a nie na grzywnieandrzejau napisał(a):U mnie sprawa wygląda tak... Komuś się spodobała moja przednia blacha (co zgłosiłem) a auto mam po wymianie szyby... Naklejki jeszcze nie dostałem nowej a na obecnej szybie jest naklejka... WWL ;] i co w takim razie? hehe... Twarzy mi nie złapało (okulary i czapka). Jechałem w kierunku radaru.
Kamilson91 napisał(a):Witam!!!
Zrobiłem fajny numer w swoim aucie mam mechanizm zaslaniania rejestracji , przycisk mam pod kierownicą i radary mnie fotografują a ja mandatów nie mam
pocieszny napisał(a):jak dojdą że to Twoje auto to niezgodność naklejki ze stanem faktycznym zabiorą dowód i dobrze jak skonczy się na mandacie, a nie na grzywnieandrzejau napisał(a):U mnie sprawa wygląda tak... Komuś się spodobała moja przednia blacha (co zgłosiłem) a auto mam po wymianie szyby... Naklejki jeszcze nie dostałem nowej a na obecnej szybie jest naklejka... WWL ;] i co w takim razie? hehe... Twarzy mi nie złapało (okulary i czapka). Jechałem w kierunku radaru.przecież w papierach jest że samochód ktoś ci sprzedal, jak się do niego zgłoszą to na pewno nie będzie płacił twoich mandatów