Rejestraccje i radary przeróbka .

13 Sie 2009, 20:36

Witam!!!

Zrobiłem fajny numer w swoim aucie mam mechanizm zaslaniania rejestracji , przycisk mam pod kierownicą i radary mnie fotografują a ja mandatów nie mam :)
saku
Kamilson91
Nowicjusz

Miejscowość: Praga-Północ

18 Sie 2009, 21:36

To aż takie mody teraz w NFSie są :shock:
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

22 Sie 2009, 10:43

Jest tylko jeden mały problem:)

Na szybie jest naklejka z rejestracją, a polskie radary robią równiez zdjęcie naklejce:)

W tym momencie jesli przyjdzie Ci sam mandat za prędkość to się ciesz bo inaczej moze się to dla Ciebie skonczyć jakąs mega karą, w zasadzie tak jak byś jezdził bez tablic rejestracyjnych :)
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

08 Wrz 2009, 12:56

no i co z tego wiele osób widziałem co nie ma naklejki z rejestracją i jakoś nikt nie miał problemów ja też tego nie naklejam
saku
Kamilson91
Nowicjusz

Miejscowość: Praga-Północ

08 Wrz 2009, 13:16

Do pierwszej kontroli...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

08 Wrz 2009, 15:22

Kamilson91 napisał(a):Witam!!!

Zrobiłem fajny numer w swoim aucie mam mechanizm zaslaniania rejestracji , przycisk mam pod kierownicą i radary mnie fotografują a ja mandatów nie mam :)

Myślisz, że brak honoru jest powodem do dumy?
Dla mnie to brak jaj. Mężczynę poznaje się po tym, że potrafi ponosić konsekwencje swoich wyborów. Twoje postępowanie kwalifikuję jako wybryk nastoletniej gówniary... :evil:
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

19 Lis 2009, 15:10

U mnie sprawa wygląda tak... Komuś się spodobała moja przednia blacha (co zgłosiłem) a auto mam po wymianie szyby... Naklejki jeszcze nie dostałem nowej a na obecnej szybie jest naklejka... WWL ;] i co w takim razie? hehe... Twarzy mi nie złapało (okulary i czapka). Jechałem w kierunku radaru.
Fiat Siena 1999 r., 1.2 75 KM PB/LPG
andrzejau
Początkujący

Miejscowość: Ostrów Mazowiecka

19 Lis 2009, 20:03

andrzejau napisał(a):U mnie sprawa wygląda tak... Komuś się spodobała moja przednia blacha (co zgłosiłem) a auto mam po wymianie szyby... Naklejki jeszcze nie dostałem nowej a na obecnej szybie jest naklejka... WWL ;] i co w takim razie? hehe... Twarzy mi nie złapało (okulary i czapka). Jechałem w kierunku radaru.
jak dojdą że to Twoje auto to niezgodność naklejki ze stanem faktycznym zabiorą dowód i dobrze jak skonczy się na mandacie, a nie na grzywnie :mrgreen: przecież w papierach jest że samochód ktoś ci sprzedal, jak się do niego zgłoszą to na pewno nie będzie płacił twoich mandatów :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

19 Lis 2009, 20:04

Kamilson91 napisał(a):Witam!!!

Jest się czym chwalić...
Jeżeli chiałbyś dowiedzieć się wiecej to pisz !!
Tuning001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

20 Lis 2009, 09:45

pocieszny napisał(a):
andrzejau napisał(a):U mnie sprawa wygląda tak... Komuś się spodobała moja przednia blacha (co zgłosiłem) a auto mam po wymianie szyby... Naklejki jeszcze nie dostałem nowej a na obecnej szybie jest naklejka... WWL ;] i co w takim razie? hehe... Twarzy mi nie złapało (okulary i czapka). Jechałem w kierunku radaru.
jak dojdą że to Twoje auto to niezgodność naklejki ze stanem faktycznym zabiorą dowód i dobrze jak skonczy się na mandacie, a nie na grzywnie :mrgreen: przecież w papierach jest że samochód ktoś ci sprzedal, jak się do niego zgłoszą to na pewno nie będzie płacił twoich mandatów :mrgreen:

zrozum, że auto mam ponad 2,5 roku... nie mam przedniej tablicy a szybę mam po wymianie. a na niej jest inna naklejka. racja, gorzej będzie jak będzie kontrola i ta naklejka... auta nie mam świeżo kupionego. rejestrację dostanę na dniach z naklejką.
Fiat Siena 1999 r., 1.2 75 KM PB/LPG
andrzejau
Początkujący

Miejscowość: Ostrów Mazowiecka