Witam! Dziś byłem z ojcem zarejestrować samochód jest na nas 2 a chcemy to odkrecić co zrobić? Prosze o szybką odpowiedz Pozdrawiam! dostałem dowód tymczasowy, na stały czekam do 30 dni czy moge wczesniej jedna osobę skreslic czy to bedzie kosztować ? czy Pani wezmie skresli mnie czy nowy dowod?
Ostatnio edytowany przez VirusPit, 24 Maj 2010, 20:59, edytowano w sumie 1 raz
Limuzyna Audi A8 L extended Życzenie klienta jest priorytetem dla czterech pierścieni, nawet wtedy gdy wymagania wydają się niezwykłe. Przykładem takiego podejścia jest przygotowanie specjalnej wersji Audi A8. Na zamówienie jednego z europejskich ...
Jak polskie miasta wspierają elektromobilność? Cisza i dobra jakość powietrza – tego brakuje mieszkańcom wielu polskich miast. W odpowiedzi na ten problem coraz więcej samorządów promuje elektromobilność, ponieważ pojazdy elektryczne zapewniają transport ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.