REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Myślę ze wybrałes zły adres zeby uzyskac odpowiedz na zadane pytanie.Jak sam napisałes na stałe mieszkasz w Holandii a więc tam musisz szukac informacji co zrobic zeby ten samochód mozna było zarejestrować.Bardzo wątpię czy ktos z tego forum udzieli Ci prawidłowej odpowiedzi...aeey napisał(a): na stałe mieszkam w Holandii i pewien znajomy holender powiedział mi, że mógłbym go tutaj zarejestrować po wykupieniu apk i jakiegoś dokumentu pozwalającego na rejestrację importowanego samochodu z Belgii.
To na jakiej podstawie ich WK dokona skreslenia-wyrejestrowania takiego pojazdu...aeey napisał(a):Powiedzieli, że w Belgii czy Holandii nie ma takiego czegos jak umowa kupna-sprzedazy.
Migi60 napisał(a):Podejrzewam ze ci ludkowie nie do końca powiedzieli Ci prawdę...
Zarejestrwać mozesz sobie kiedy chcesz.Nie zapomnij tylko o innych opłatach bo tam są juz konkretne terminy..aeey napisał(a):Jeśli sprowadzam samochód z zagranicy to czy mam jakiś termin zarejestrowania go, czy mogę to zrobić naprzykład za rok dopiero?