Witam mam problem kupilem auto , ale poprzedni wlasciciel nie zarejestrowal go na siebie. mam umowe kupna sprzedazy jego z wlascicielm od ktorego kupil i swoja z nim, problem jest taki ze na mojej umowie podpisal sie czytelnie a na tej poprzedniej dal parafke, czy w wydziale komunikacji mi to uznaja?
Nie powinno byc żadnego problemu żależy kto będzie siedziec w urzedzie jak miła jakaś pani i patrząca normalnie na życie to wszystko ok gorzej jak będzie jakaś zołza to może sie przyczepic
Tajemnice układów kierowniczych Układy kierownicze stosowane w modelach ŠKODY to zaawansowane zespoły różniące się budową, ale stające przed tymi samymi wyzwaniami: komfortowym i precyzyjnym prowadzeniem, oszczędzaniem paliwa oraz bezpiecznym ...
7-miejscowy SUV klasy premium - przegląd modeli Do przewiezienia większej liczby osób nie zawsze potrzebny jest minivan. Wystarczy praktyczny SUV z dodatkowym rzędem siedzeń. Modele klasy premium bardzo często oferują taką opcję, co w połączeniu z luksusowym wyposażeniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.