Witam mam problem kupilem auto , ale poprzedni wlasciciel nie zarejestrowal go na siebie. mam umowe kupna sprzedazy jego z wlascicielm od ktorego kupil i swoja z nim, problem jest taki ze na mojej umowie podpisal sie czytelnie a na tej poprzedniej dal parafke, czy w wydziale komunikacji mi to uznaja?
Nie powinno byc żadnego problemu żależy kto będzie siedziec w urzedzie jak miła jakaś pani i patrząca normalnie na życie to wszystko ok gorzej jak będzie jakaś zołza to może sie przyczepic
Jeden model samochodu i dwie wersje zawieszenia Pewne, na pierwszy rzut oka identyczne modele samochodów prezentują różnice w konstrukcji zawieszenia, co wpływa nie tylko na ich osiągi drogowe, lecz także na koszty obsługi technicznej. Firma SKF skupia uwagę ...
Skoda Yeti i Octavia Scout we flocie TOPR-u SKODA Polska przekazała ratownikom Tatrzańskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego dwa kolejne modele - Yeti i Octavię Scout. 15 stycznia 2013 roku nastąpiło oficjalne przekazanie kluczyków do dwóch modeli ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.