Rejestracja samochodu z dwoma umowami

07 Sty 2012, 20:46

Witam mam problem kupilem auto , ale poprzedni wlasciciel nie zarejestrowal go na siebie. mam umowe kupna sprzedazy jego z wlascicielm od ktorego kupil i swoja z nim, problem jest taki ze na mojej umowie podpisal sie czytelnie a na tej poprzedniej dal parafke, czy w wydziale komunikacji mi to uznaja?
leonsiem
Nowicjusz

Prawo jazdy: 26 05 2009
Auto: focus

07 Sty 2012, 23:27

Nie powinno byc żadnego problemu żależy kto będzie siedziec w urzedzie jak miła jakaś pani i patrząca normalnie na życie to wszystko ok gorzej jak będzie jakaś zołza to może sie przyczepic
<ZABRZAN>
Ciało rzucone na łoże traci na oporze :)
zabrzan13
Aktywny

Miejscowość: Jelenia Góra
Prawo jazdy: 11 02 2007
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mercedes ML w163
Silnik: 2.7 CDI
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2003

08 Sty 2012, 18:39

leonsiem napisał(a): problem jest taki ze na mojej umowie podpisal sie czytelnie a na tej poprzedniej dal parafke,

Najwazniejsze zeby wszystkie dane były zgodne...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

08 Sty 2012, 19:09

Dzięki za odpowiedzi. Jutro jadę do wydziału komunikacji , zobaczymy czy pracują tam zolzy :D może bedzie ok. Dane sie zgadzają
leonsiem
Nowicjusz

Prawo jazdy: 26 05 2009
Auto: focus
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jeden model samochodu i dwie wersje zawieszenia
    Pewne, na pierwszy rzut oka identyczne modele samochodów prezentują różnice w konstrukcji zawieszenia, co wpływa nie tylko na ich osiągi drogowe, lecz także na koszty obsługi technicznej. Firma SKF skupia uwagę ...
    Skoda Yeti i Octavia Scout we flocie TOPR-u
    SKODA Polska przekazała ratownikom Tatrzańskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego dwa kolejne modele - Yeti i Octavię Scout. 15 stycznia 2013 roku nastąpiło oficjalne przekazanie kluczyków do dwóch modeli ...