Witam
Ojciec przepisał na mnie połowę auta. Czy w takiej sytuacji w wydziale komunikacji mogę przerejestrować auto tak żebym ja był głównym właścicielem a ojciec tylko współwłaścicielem? Pozdrawiam
Wyjaśnijmy najpierw sytuację. Obecnie w dowodzie rejestracyjnym widnieje tylko Twój ojciec, czy również Ty, ale jako współwłaściciel?
Jeżeli widniejesz na DR to bez sensu jest robić korektę, żeby zamienić się miejscami.
Jeżeli nie widniejesz, to jak najbardziej powinieneś udać się do wydziału komunikacji.
W dowodzie jest tylko ojciec, nie wiem czy przez to ze darował mi 1/2 auta to mogę być głównym właścicielem czy trzeba darować więcej, w skrócie mam być właścicielem a ojciec współwłaścicielem a nie odwrotnie
Honda Civic - kompaktowy hatchback do miasta Podstawowa pięciodrzwiowa Honda Civic dostępna jest z dwoma silnikami benzynowymi VTEC Turbo: jednolitrową jednostką o mocy 129 KM i 1,5-litrowym silnikiem wytwarzającym 182 KM . W przypadku obu motorów auto można ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.