Reklamy na forum

15 Paź 2008, 00:33

Zakładam temat, bo mam powód. Ja rozumiem, że administracja ponosi koszty związane z działalnością forum, rozumiem, że każdy chce mieć jakiś grosz z prowadzenia tego typu interesu, ale reklamy pojawiające się na tym forum są coraz bardziej dokuczliwe.

Np. ostatnia reklama job.pl wyświetlająca się na środku strony. wystarczy trochę mniej sprawne łącze lub komputer i zaczyna mulić. Efekt jest taki, że przez dłuższy czas jestem zmuszony ją oglądać, a pojawia się nader często.

Może to wygląda jak groźba, czy szantaż, ale jak będzie tak dalej, to ja spadam.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

15 Paź 2008, 13:13

Tak jak kolega i ja mam uwagi do reklam . Jak tak będzie dalej też stąd spadam :cry:
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

15 Paź 2008, 22:47

Witam i przepraszam że te wyskakujące reklamy.
Jednak to jest nie zależne ode mnie, ale postaram się coś z tym zrobić i napiszę do agencji która zajmuje się tymi reklamami. Może ograniczą ilość tych wyskakujących kreacji.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Jazda we mgle
    Jazda we mgle to jak jazda w chmurach, z tą tylko różnicą, że ich dolna podstawa styka się z powierzchnią ziemi. Kierowanie samochodem w takich warunkach wpływa negatywnie na percepcję wzrokową , m.in. trudniej ocenić ...