Renaul Megane 1.6 - GAZ

22 Cze 2013, 14:12

[link do Gumtree wygasł]

Samochód w Skawinie, przy Krakowie, woj. małopolskie.
Co myślicie o tym samochodzie, jak widzę po ogłoszeniach tej osoby, to wygląda na handlarza.
Warto zainteresować się tym samochodem :) Nie wiem ile ma przejechane oraz od kiedy jest gaz. Samochód do jazdy w mieście :) Czy ten samochód będzie oszczędny jeśli chodzi o części :)
eMrH
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Poszukiwane

22 Cze 2013, 14:48

Jak cię interesuję to mój kolega ma do sprzedania megan cabrio 1.6 16V za jakies 9 tysięcy.
NooControl
Początkujący

Prawo jazdy: 14 11 2012
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Szukam

22 Cze 2013, 15:09

NooControl napisał(a):Jak cię interesuję to mój kolega ma do sprzedania megan cabrio 1.6 16V za jakies 9 tysięcy.

Siema, a czy ten samochód którego szukam jest za 9 koła ? Raczej nie ;) Jak będzie miał za 3 koła, to się zainteresuje :)
Za 9 koła to znalazłbym na pewno lepszy :P Dołożyć i już mieć jakiś młodszy :P
eMrH
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Poszukiwane

22 Cze 2013, 17:32

Drzwi pasażera mają inny odcień lakieru i wogóle auto u handlarza za smieszne pieniądze to pomyśl za ile musiał go kupić,moim zdaniem odpuść.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Z4: roadster przyszłości
    Nowe elementy zewnętrzne, staranne modyfikacje we wnętrzu, nowy pakiet wyposażenia i nowy podstawowy wariant silnikowy BMW Z4 powodują, że na salonie NAIAS 2013 w Detroit samochód będzie wyglądał jeszcze bardziej atrakcyjnie ...
    30 lat Toyoty Camry w Polsce
    Historia Toyoty Camry w Polsce rozpoczęła się 1987 roku. Przez wiele lat był to flagowy model osobowy w gamie marki, który u progu nowego stulecia został wyparty przez Lexusa. Niewykluczone jednak, że wkrótce ...