Renault Clio 1,5 DCI opinie

08 Lip 2008, 12:24

Witam. Ponieważ zastanawiam sie nad kupnem takiego autka chciałem wysłuchać kilka opini na ten temat. Który motor lepszy ten 65KM czy 80KM ile palą i co najczęściej sie psuje, a przede wszystkim czy warto kupić??? Zamierzam przeznaczyc tak 14tyś. z góry dziękuje, szerokości.
grzebien88
Nowicjusz

22 Lip 2008, 09:22

Koledzy no co jest? czy jest tu chociaż jedna osoba która jest mi w stanie coś powiedzieć. Jeździ takim lub jakiś znajomy moze ma. PROŚBA :D
grzebien88
Nowicjusz

22 Lip 2008, 10:00

Hmmm, Clio 1.5 DCI z tego co słyszałem to jest to dobry samochodzik, ale według mnie lepszy byłby motor z większą mocą. Niby taka Renówka dużo nie waży, ale lepiej mieć zapas mocy.
Uważam że Clio jako jeden z niewielu Renaultów jest udanym samochodzikiem.
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

22 Lip 2008, 10:21

a co myślićie o Seacie Ibiza II po FL 1,9 TDI??? bo takim też sie interesuje.
grzebien88
Nowicjusz

22 Lip 2008, 17:17

Odrazu lepiej :) Nienawidze francuzów. Dla mnie to g...o na kółkach jak Ford.
Pozdrawiam
Rodri94

08 Gru 2009, 20:00

Co za bzdura!! Gościu jechałeś kiedyś wogóle francuzem??

grzebien88
kupuj clio moge polecic bo mam w domu takie auto oszczedne i dynamiczne w niczym nie odstaje od konstrukcji niemieckich!! A pozatym to nowsza konstukcja i wogole ciekawsza niz ibiza moim zdaniem.
Pozdro
Bajer
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Patrz na drogę podczas jazdy
    Polskie prawo zabrania kierowcom korzystania z telefonów komórkowych w czasie jazdy, jeśli urządzenie jest trzymane w ręce. Wiele osób ignoruje jednak ten przepis. Obecnie już nie tylko dzwonią i piszą ...

08 Gru 2009, 20:06

Bajer ale nam odświeżyłeś temat :wink:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

08 Gru 2009, 20:46

krikus napisał(a):Bajer ale nam odświeżyłeś temat :wink:

lepiej być archeologiem niż być zwyzywanym przez bandę ... za zakładanie xXx tematu i namawianie w wulgarny sposób do użycia szukajki/googli.
adelon
Początkujący

08 Gru 2009, 21:14

Mniejsza o wykopaliska ale jak mozna oceniac auto po marce jesli nawet sie w nim nie siedzialo?? :roll:
Bajer
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań