Renault Clio II 1.4 , 2000r - Problem z doborem czesci!!!

23 Sty 2015, 19:34

Witam, dzisiaj przy pochrzanionej pogodzie (zasniezone wszystkie drogi) wpadłem w poslizg i rozwalilem sobie lewy przod :cry: . do wymiany mam zderzak,bok plastikowy,nadkole,lampe i chlodnice ,i jeszcze nie wiem czy ta przednia belke . mam pytanie teraz. czy np lampa ze starszego modelu [link do oferty na Allegro wygasł] bedzie pasowala do mojego ( moj to Renault Clio II 1.4 ,72,00KW, 2001 rok) ogolnie prosilbym o pomoc w podeslaniu linkow do tanich czesci , z gory dziekuje :!: :!:
maqmtk
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 07 1990
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Renault Clio II
Silnik: 1.4 16V 91KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 2000

27 Sty 2015, 13:50

maqmtk napisał(a):czy np lampa ze starszego modelu bedzie pasowala do mojego

Lampa musi być z twojego modelu. Jeżeli np. był robiony w międzyczasie lift to musisz szukać lampy po lifcie. Poszukaj na aledrogo. Myślę że znajdziesz tam wszystkie potrzebne rzeczy.
To czy wymieniać przednią belkę czy nie nie widząc jej nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy jest ona do wymiany.
Jak wrzucisz jakieś zdjęcia to na pewno pomożemy.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

09 Lut 2015, 12:45

Zobacz też na salko.pl mają sporo różnego rodzaju części do francuzów, mozesz przez internet zamówić będzie szybciej,b o na allegro to znowu nie wiadomo na co trafisz, może się okazać że kupisz i będzie znowu do wymiany a ze zwrotem bedziesz mial problem
Maniak1
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2007
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 1,9 sdi
Paliwo: Diesel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel ADAM IntelliLink - teraz z funkcją Siri Eyes Free
    ADAM to najbardziej zindywidualizowany i "kontaktowy" samochód miejski Opla w segmencie A. System informacyjno-rozrywkowy IntelliLink jest kompatybilny ze wszystkimi smartfonami pracującymi w systemie operacyjnym Android ...