Renault Clio II - opłaca się ?

05 Maj 2010, 16:53

Witam serdecznie !
Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale piszę.

Autko w dobrym stanie technicznym z bogatym wyposażeniem elektryczne szyby,lusterka,wspomaganie kierownicy,komputer pokładowy,2xairbag,klima(sprawna),reflektory soczewkowe,kubełkowe fotele. Rok 1999, silnik 1.6 16V przejechane 206 000.

I moje pytanie jest takie: Ile to auto jest warte według Was ? I czy się je opłaca kupić ?

Pozdrawiam
playboy
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

05 Maj 2010, 17:06

Moim zdaniem sie opłaca a ile jest warte to tak patrze na allegro i około 9tys.zł.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Maj 2010, 17:30

To jest to po liftingu czy przed? Czy opłaca się je kupić to zależy od ceny, a cena zależy od sprzedającego :)
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

05 Maj 2010, 18:24

Do 10tys. zł się opłaca, powyżej opłaca się tylko jeśli masz absolutną pewność co do jego stanu (np. sprzedaje ktoś z rodziny, bliski znajomy)
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka

05 Maj 2010, 18:44

Dzięki za odpowiedź.
Auto jest z Krakowa także z oglądnięciem nie będe miał problemu a cena to 3900 do negocjacji jeszcze takze smieszne pieniadze. Jest napisane ze jest do poprawek lakierniczych no ale mysle ze za te pieniadze to okazja...
playboy
Nowicjusz

05 Maj 2010, 18:48

No to nawet dosyc tanio rzekłbym... Pytanie tylko jak duże są te poprawki lakiernicze, obawiam się że skoro cena tak niska to mogą one być czterocyfrowe, no ale obejrzyj, "na sucho" trochę ciężko to sprawdzić
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka

05 Maj 2010, 18:58

Powiem tak: jak widziałem zdjęcia nic mi się w oczy szczególnego nie rzuciło - nie było jakiś wgnieceń czy tego typu rzeczy, także wszystko jest na dobrej drodze, aczkolwiek tak jak mówiłem z oglądnięciem nie będzie najmniejszego problemu wiec wszystko sie zobaczy dokladnie. Jeśli nawet stoją po 8 - 10 tyś to myślę ze za 6-7 by poszedł od ręki ...
playboy
Nowicjusz