Dzięki wszyskim za odpowiedzi. A przegkadaliście te oferty ktore wkleilem ?co myślicie o tych ogłoszeniach tez chodziło mi głównie o te samochody a nie ogolna opinie o tych modelach ale dzieki. Ja powiem tak z tym nissanem jest taka sytuacja jak opisałem fajnie się nim jeździ widać ze zadbany egzemplarz
![Szczęśliwy :D]()
zauważyłem też faluja trochę obroty między 900-1000ale myślę że to chyba normalne raczej jakby wieksze skoki były to można się martwić. No i sprzedawca taki trochę podejrzany pierwsze wrazenie ok ale później coś mi nie pasowało własną myjnie ma samochodowa później jakis kumpel podjechał mechanik tak jakby jakiś biznes kręcili razem
jak juz bym się zdecydował to napewno przejrzal bym dokładnie dokumenty i jakieś faktury z napraw czy rzeczywiście wszystko było robione .
Co do tej laguny 1 to jeszcze nie widziałem ale przez tel. Co się dowiedziałem to ze właściciel nie oszedzal na częściach wymieniał wszystko na czas mówił co robił ze sprzęgło zawieszenie zresztą jest w ogłoszeniu napisane . Ma już nowy i pporostu ten już mu nie jest potrzebny.
A ta laguna 2 to moj znajomy z pracy nią jeździ i naprawdę wydaje się wszystko ok tez dużo w nią zainwestował. Przez te 6 lat co jeździ to ok 6 tys zł włożył z tego co mi mówił zawsze to znajomy wiec raczej syfu by nie wciskal na chwile obecna wystarczy zrobić szybę kierowcy i wymienić klemy bo jedna juz się luzzuje i przez to nie chce odpalić. Przez cały okres mówi ze nigdy nie zdazylo mu się żeby nie dojechać do jakiegoś miejsca czy w góry czy za granicę. . Także ta królowa lawet to tak nie do końca
i może nie wszystkie egzemplarze. Miał tam trochę problemów z elektryka ale wszystko robił odrazu. .
Pomóżcie mi wybrać któryś z tych samochodów ja najbardziej jak narazie jestem za laguna 2