Jeśli mam Ci osobiście doradzić to wybierał bym francuza, pomimo tego ze ma ponad 216tys. a powiedź czy nie zastanawiałeś się nad innym jeszcze autkiem?? Np. OPEL OMEGA [link do oferty na Allegro wygasł]
Bardzo dobrze się prowadzi(sam miałem takiego) i oszczędny jest:)
Oglądałem praktycznie wszystkie modele i myślałem.
Generalnie szukam czegoś w benzynie + lpg żeby mi portfela nie zjadło.
No i oczywiście blisko miejsca gdzie mieszkam (Sosnowiec) żeby nie jechać na drugi koniec Polski.
Ta Lagunka mi się podoba, a przede wszystkim serwisowana w ASO i pierwszy właściciel, więc będzie zadbana.
Paliwa i ich rodzaje - jakie parametry mają znaczenie? Według danych European Automobile Manufacturers Association z 2015 roku po drogach krajów Unii Europejskiej jeździ 54,1% samochodów osobowych napędzanych benzyną, 41% dieslem i tylko 5% napędzanych paliwami ...
Jaki z niego pierwszy właściciel skoro tablice ma w najlepszym wypadku z 2006r.
Poza tym Laguna ma trwałe materiały w środku a ta kierownica jest strasznie wytyrana.
Ja bym brał Lagune,jeśli była dbana to 216tys to jest nic.
Co do 1właściciela to może być,na mojej ulicy mieszka gościu co ma od nowości Suzuki Maruti i pare lat temu przerejestrował go na nowe blachy (białe tablice jeszcze z flagą Polski).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Pierwszy właściciel ale chyba w polsce. Rzuciłem okiem na tą Lagunkę - ogólnie wygląda nieźle, tyle że po wnętrzu śmiem twierdzić, że 216 tyś to ona mogła mieć dawno temu. Ale skoro serwisowany w ASO to podjedź z VIN'em i dowiedz się co oni wiedzą na jej temat.
Co do części to nie są aż tak kosmicznie drogie, ale osobiście na szroty bym nie jechał za jakimiś poważniejszymi częściami, lepiej dołożyć i mieć pewne.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
O te szroty to chodziło mi o jakieś części blacharskie bo reszte to wiadomo lepiej dołożyć.
Szkoda bo tą Fabie bym od Ciebie odkupił za rok jakbyś wział A może taki Golfik [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Nie Golfów nie chce, kompletnie nie podobają mi się ;p
[ Dodano: 23 Styczeń 2011, 11:51 ] O 14:00 jadę zobaczę tą Lagunę.
Powiedzcie mi jeszcze na co zwrócić szczególną uwagę.
Bo też nie znam się na tyle żeby wiedzieć co konkretnie patrzeć.
korozje i to czy zadbane z wyglądu to wyczaję w 100% ale mechanicznie to mniej się znam.
Jadę z bratem to on coś pomoże ale wolę się przygotować
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.